Вы не зашли.
Хтось сьогодні їхав з Варшави до Львова? Потрібно терміново виїжджати, але не розумію, що там на кордонах. Яка ситуація, скільки часу займає дорога? Якщо хтось саме в дорозі, відпишіть, будь ласка, бо вагаюся, чим краще добиратися, щоб не застрягти на пів доби.
Неактивен
Якраз їду автобусом. Ситуація, м'яко кажучи, не дуже. Стоїмо на пункті пропуску вже четверту годину, черга величезна. Водій каже, що сьогодні якийсь колапс. Якщо є можливість вибрати інший транспорт, то краще не ризикувати з автобусом. Бо невідомо, скільки ще тут стояти, а люди вже починають нервувати.
Неактивен
Дякую, що попередили. Я так і думала, що може бути щось подібне. Мені потрібно встигнути до певного часу, тому такий варіант точно не підходить. Виходить, автобуси відпадають.
А які тоді є альтернативи? Поїздом, мабуть, вже квитків немає, та й не дуже зручно з пересадками. Може, хтось знає інші способи доїхати більш прогнозовано?
Отредактированно tanykaa (17/10/2025 16:50:54)
Неактивен
Автобус це завжди лотерея, а в такі дні, як сьогодні, тим більше. Можна проскочити швидко, а можна і на 10-12 годин застрягти. Поїзд надійніший в плані часу, але там свій графік і квитки треба купувати сильно заздалегідь. Я для важливих поїздок, коли треба бути впевненим у часі прибуття, користуюся послугами трансферу. Це, по суті, індивідуальне таксі. Так, це не найдешевший варіант, але воно того варте.
По-перше, не потрібно підлаштовуватися під розклад, домовляєшся на зручний для тебе час.
По-друге, легкові авто проходять кордон по іншій смузі, значно швидше за автобуси. Подивись як варіант, як працює трансфер Варшава Львів https://skytransfer.com.ua/transfer-varshava-lviv/ Забирають прямо з адреси і везуть куди треба. Ніяких вокзалів, ніяких натовпів. Для мене це оптимальне рішення, коли час і комфорт важливіші за економію кількох сотень гривень.
Неактивен