Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 24/05/2023 23:43:44

Erratum
Member

Садова техніка

Скажіть, будь ласка, де можна знайти надійні товари для фермерів? Я шукаю високоякісну садову техніку та інструменти, але не знаю, де краще купувати. Можливо, у вас є рекомендації щодо магазинів або інтернет-ресурсів, де можна отримати надійну продукцію за доступну ціну? Чекаю на ваші поради.

Неактивен

 

#2 24/05/2023 23:54:42

Ess
Member

Re: Садова техніка

Я нещодавно відкрив для себе чудовий інтернет-магазин, де можна знайти все необхідне для фермерів - він називається Harvest Center https://harvest-center.com.ua . Тут великий вибір садової техніки, інструментів, а також різноманітних аксесуарів. А ще, навіть, можна замовити різноманітне якісне насіння. Що цікаво, цей магазин співпрацює безпосередньо з виробниками, тому ціни досить привабливі. Я б рекомендував вам також спробувати цей інтернет-магазин, він мене вразив своєю якістю та асортиментом.

Неактивен

 

#3 13/06/2023 15:59:44

Re: Садова техніка

Подскажите плиз а в этом магазине может продаваться приствольный круг для мульчирования почвы ? Мне таких несколько купить нужно

Неактивен

 

#4 14/06/2023 11:41:50

Re: Садова техніка

Костя Смирнов :

Подскажите плиз а в этом магазине может продаваться приствольный круг для мульчирования почвы ? Мне таких несколько купить нужно

Я думаю такие и нужно искать на профильных ресурсах, где продаётся всё для сада и огорода. Такие прикорневые круги это как минимум удобно и очень практично. Обычно они изготавливаются из кокоса https://coira.com.ua/ru/sad-i-ogorod/uk … nye-krugi/ и очень легко укладываются вокруг самого растения. Диаметр круга тоже бывает разный. У меня таких на участке несколько.
https://coira.com.ua/image/cache/krugi/50-sm/eurococos-krug-d50-1-300x400.webp

Неактивен

 

#5 17/05/2024 08:58:54

lebed_art
Member

Re: Садова техніка

Нещодавно придбав газонокосарку у магазині садової техніки. Хочу поділитись своїми враженнями.
По-перше, порадував великий вибір товарів. Консультанти магазину допомогли мені вибрати відповідну модель, враховуючи мої потреби та бюджет https://agrus.kiev.ua/uk/sadovaja-tehnika
По-друге, якість товару виявилася на висоті. Газонокосарка працює без нарікань, легко керується та ефективно скошує траву.
По-третє, магазин пропонує зручні умови оплати та доставки. Я сплатив покупку готівкою, а доставка була здійснена в найкоротший термін.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений