Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 28/09/2021 21:45:20

Belichik
Member

ламинат

Всем привет) Возможно кто-то тут тоже делает ремонт, и в поисках, где купить качественный ламинат, по доступным ценам. Поэтому хочу поделиться с вами своей находкой, интернет-магазин напольных покрытий, где я покупал ламинат Модерна  https://nice-flooring.com/product-categ … t/moderna/ . Тут есть и другие известные бренды, но мне больше по параметрам подошел этот. Заказ собрали быстро, доставка пришла вовремя.

Неактивен

 

#2 29/09/2021 18:14:16

malovv
Member

Re: ламинат

Себе покупал вот такой ламинат АГТ https://laminat77.com.ua/agt/ очень красивый пол и по доступной цене, рекомендую

Неактивен

 

#3 09/10/2021 16:48:31

Cawko
Member

Re: ламинат

народ якщо може комусь потрібен кращий ламінат і щоб по реально нормальній ціні то саме в рівненському магазині ламінату laminat-centr це все можна купити і дуже приємно що там постійно акції і знижки та вигідні пропозиції присутні

Неактивен

 

#4 10/05/2023 17:19:05

Korzina33
Member

Re: ламинат

Сучасна і красива підлога здатна повністю перевтілити будь-яке приміщення, ставши гідною частиною дизайнерського ремонту, а іноді, навіть, родзинкою нового інтер'єру. Купити якісне та надійне покриття для підлоги та ламінат 32 клас https://profloor.com.ua/laminat/32-klas за вигідною ціною можна в інтернет-магазині ProFloor. На сайті представлений широкий вибір підлогових покриттів, які здатні виконувати не тільки декоративну та естетичну функцію, але й відмінно витримувати механічні навантаження та вплив вологи, а досвідчені консультанти підкажуть, як правильно вибрати відповідний варіант із представлених у каталозі безлічі моделей.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений