Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 16/05/2024 17:22:33

Badim Pyrin
Member

Треба перевірити кондиціонер.

Як ви думаєте, чи потрібно перевірити кондиціонер, у сенсі викликати спеціаліста, щоб перевірив його працездатність перед сезоном? У мене в квартирі, в якій я не жив рік, висить кондиціонер. Я його увімкнув, але він дивно шумить і, як мені здалося, не холодить. Підкажіть, хто в Києві займається цими роботами?

Неактивен

 

#2 16/05/2024 17:46:24

Dabrina
Member

Re: Треба перевірити кондиціонер.

Думаю, перевірка кондиціонера перед сезоном - це гарна ідея. Якщо він дивно шумить і не охолоджує, можливо, потрібно відчистити фільтри або перевірити рівень фреону. Самостійно це робити ризиковано, можна пошкодити пристрій. Краще викликати спеціаліста, який зробить діагностику і ремонт, якщо потрібно. В Києві багато компаній, що займаються обслуговуванням кондиціонерів, можна знайти відгуки і вибрати підходящу.

Неактивен

 

#3 16/05/2024 17:51:09

Димон
Member

Re: Треба перевірити кондиціонер.

Звісно, варто перевірити кондиціонер, особливо якщо він довго не використовувався. Шум може бути пов'язаний з забитими фільтрами або проблемами з вентилятором. Не охолоджує - можливо, проблема з фреоном. Я завжди викликаю фахівців, щоб не ризикувати технікою. В Києві є багато компаній, що займаються обслуговуванням кондиціонерів. Краще довіритися професіоналам, вони знають, що робити.

Неактивен

 

#4 16/05/2024 18:03:51

Санин
Member

Re: Треба перевірити кондиціонер.

Щорічно перед літнім сезоном я роблю профілактику кондиціонерів, це обов'язково, так як в кондиціонері накопичується плісень, бруд і пил і цим дихати зовсім не потрібно, ну і рівень фреону теж перевіряють https://airproservice.kyiv.ua/obsluhovu … tsioneriv/ . Краще не ризикувати і викликати спеціаліста, особливо якщо кондиціонер довго не використовувався. Це допоможе уникнути поломок і забезпечить нормальну роботу пристрою.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений