Виготовлення акваріумів під ключ в Києві

Україна / Київ

Ми компанія « Аква мир» і у нас є власне виробництво акваріумів, також фахівець з декорування, ми зможемо перевести Ваш акваріум, та якісно його помити. Наші ціни приємно Вас здивують, адже ми цінуємо кожного клієнта. Ми розуміємо, що таке індивідуальний підхід до кожного, саме тому ми є лідерами на ринку .
Наша компанія пропонує власне виготовлення акваріумів та освітлення на Ваш вибір . Можливо Ви хочете морський акваріум, чи прісноводний, можливо у ньому повинно бути багато водоростей, чи він повинен нагадувати морський акваріум? Ми втілимо в життя, будь яку вашу ідею. Що стосується рибок, ми також зможемо допомогти Вам у виборів мешканців, для акваріуму. Наш фахівець зможе візуалізувати Вашу ідею а також приїхати до Вас. Наші роботи Ви знайдете на нашому сайті, це маленька частинка, але можливо саме це допоможе при прийняті вибору.

Якщо Ви переїжджаєте, наші працівники допоможуть Вам безпечно транспортувати акваріум з мешканцями у задане вами місце. Ми зберігаємо до 50% води з акваріуму, також нам є у чому її транспортувати, тому Вам не варто ні за що хвилюватись. Що стосується риби, то її ми перевеземо у ємкостях з киснем, а при потребі зможемо перевезти до нас на зберігання. По прибутті на пункт призначення наш працівник очистить акваріум, а найголовніше, що все вище сказане входить у вартість перевезення.

Що стосується чистоти і порядку, ми допоможемо Вам і у цьому. З нами можна працювати як регулярно та тільки на один раз. Індивідуальний підхід до кожного клієнта –ГАРАНТУЄМО! Ми пропонуємо комплексне обслуговування у яке входить очищення акваріуму від детриту, та інших забруднень, очистка скла та наповнення вашого акваріуму, ми помиємо штучні рослини та камені, якщо такі є в наявності. Наш працівник проводить тести води, для покращення параметрів води. Ми зможемо допомогти, якщо Ваша рибка захворіла. Наша компанія може допомогти Вам у виборі та заміні не працюючого акваріумного обладнання. Якщо у Вас виникло бажання придбати ще риб, наш працівник зможе правильно пересадити нову рибку до вже існуючих. У наших співробітників є все необхідне обладнання. Тому ми переконані, що ви будете задоволенні результатом.
Освітлення для акваріумів власного виробництва, тому у нас є можливість зробити все за індивідуальними розмірами чи за стандартними. Що стосується вибору, то ми пропонуємо LED – освітлення без контролера, та з контролером часу та яскравості без та з можливістю керування Bluetooth з ПК, також освітлення світлодіодними смугами , вологозахищені світильники, а також реле нічного підсвічування та авто таймером включення і виключення. Звернувшись до нас, Ви будете задоволенні якістю.
Ми чекаємо на Вас
Інформація щодо послуг і вартості на нашому сайті – aqua-mir.com.ua/
044-384-39-60
067-464-54-13
099-125-49-11
Олександр
Інформація щодо послуг і вартості на нашому сайті – aqua-mir.com.ua/
044-384-39-60
067-464-54-13
099-125-49-11
Олександр
факс: 0674645413

Інші оголошення в категорії Предмети побуту » Різне: