Митний брокер в Херсоні, митний брокер Крим

Україна / Херсон

Фірма «Донпрайм» надає повний комплекс митно-брокерських послуг у Херсоні (акредитація підприємства у митниці, розрахунок митних платежів, підбір кодів, експорт товарів до Криму)

Митний брокер — це посередник, який здійснює митні операції від імені та за дорученням декларанта чи іншої особи, на яку покладено обов'язок або якій надано право здійснювати митні операції. Особливість діяльності митного брокера полягає в тому, що всі митні операції митний брокер здійснює, ніби він сам переміщував товар через митний кордон, тобто митний брокер має ті ж права, що і особа, яка уповноважує його представляти свої інтереси у взаєминах з митними. органами. Відносини між митним брокером та декларантом чи іншою заінтересованою особою будуються на договірній основі.

Фірма «Донпрайм» надає повний спектр послуг з експортно-імпортних операцій, що включають митне оформлення, допомогу в отриманні дозвільних документів, консультації у сфері ВЕД. Маючи великий досвід роботи, фахівці нашої компанії в найкоротші терміни зроблять митне оформлення ваших вантажів.
факс: (062)3450654
Web адреса: www.donprime.com.ua

Інші оголошення в категорії Послуги » Перевезення: