Переглядаю на Таро.

Україна / Хмельницкий

Незалежно від Вашого місцезнаходження - точно перегляну ситуацію чи взагалом на долю на Таро, не випитую - (як є, що було називаю сама) передбачаю майбутнє. Працюю в телефоному режимі.
У такий спосіб складніше переглядати ніж на особистих прийомах (так, як я не бачу клієнта у мене немає можливості візуально оцінити людину, так як, ні жест ні міміка, стиль одягу, зморшки, аксесуари, манера поведінки, клієнта не дає підказок) . Я просто використовую свій дар спираючись на досвід, і зчитую інформацію з так званного інформаційного каналу за допомогою карт Таро. Гадаю давно, маю великий досвід роботи з людьми, досягла рівня, що дозволяє мені професійно надавати послуги з ворожіння та передбачення на картах Таро в НАВІТЬ телефонному режимі.

Мої послуги: точно переглядаю на картах Таро, пальцем в небо не тикаю потрапила не потрапила - говорю не тільки про майбутнє, а ключові моменти і передумови в ситуації, що склалася з минулого і сьогодення називаю сама, також передбачаю майбутнє. Мої прогнози збуваються!
Тел. Viber: 0688533779; 0957665356

Телефон не вказаний
Написати автору

Інші оголошення в категорії Послуги » Магія, ворожіння і екстрасенси: