Будівництво під ключ

Україна / Умань

Виконуємо всі види будівельних робіт, від демонтажу до готового зданого об’єкту. Якісно!
1. Монтажні роботи в житловому і промисловому будівництві.
2. Виробництво бетонних робіт ( зведення бетонних і залізобетонних будівельних конструкцій : приготування бетонної суміші, транспортування і укладання її з ущільненням у форму (опалубку); створення умов, необхідних для тверднення бетону (відхід за бетоном); замонолітчування ділянок і стиків між збірними елементами та ін. При будівництві залізобетонних монолітних конструкцій виконують також опалубні роботи (облаштування опалубки) і арматурні (установка арматурних каркасів в опалубці).
3. Кам'яні роботи ( будівництво цегляних будинків, зведення кам'яних будівельних конструкцій (стін, опор, стовпів, зведень) з штучних каменів і блоків. Виконуємо кладку цеглини в Умані: бутова і бутобетонна кладки, кладка з оброблених природних каменів правильної форми, цегляна кладка, кладка з штучних каменів і великих блоків), вогнетривка кладка.
4. Обробні роботи у будівництві: підштукатурювання, облицювання, фарбування, обклеювання шпалерами будівель і приміщень.
5. Покрівельні роботи монтаж різних типів покриттів, виконувані при будівництві покриттів горищних і бесчердакових дахів. У першому випадку покриття роблять із сталевих листів. У другому - на підготовлену основу наплавляють рулонні матеріали.
4. Монтаж технологічних трубопроводів.
5. Виготовлення металоконструкцій на замовлення.

Телефон:
0984642918
Email не вказано

Інші оголошення в категорії Послуги » Будівництво, ремонт: