Передбачаю з допомогою ТАРО

Україна / Тернополь

Незалежно від Вашого місцезнаходження - точно переглядаю ситуації на Таро, не випитую - (як є, що було називаю сама ) передбачаю майбутнє.
Передбаченнями займаюсь давно, маю великий досвід роботи з людьми, окрім дару. Для мене Вашого фото і присутності мені не потрібно, досить тільки чути ваш голос, ім'я та дату народження що б розповісти як про Вас самих, так і про Вашу долю в цілому навіть по телефону.
Більшість думає, що передбачувати чи ворожити можна тільки при особистому спілкуванні. Але що таке ворожіння ? Погодьтеся, що це насамперед робота ворожки і карт, і тільки - ворожки і карт. Вам потрібна ворожка, яка сидить перед вами? Навіщо? Якщо перед ворожкою сидить людина, образ і інформацію про неї отримати не становить великої праці. Ця людина як розкрита книга, яку можна прочитати – по жестах, міміці, зовнішнім виглядом і т. д.
По телефону набагато важче ворожити ніж при особистому спілкуванні (так, як я не бачу клієнта і ні жест ні міміка клієнта не дає підказок) я просто використовую свій дар і зчитують інформацію з так званого інформаційного каналу за допомогою карт Таро.
Тел. 0688533779; 0957665356

Телефон не вказаний
Написати автору

Інші оголошення в категорії Послуги » Магія, ворожіння і екстрасенси: