Оголошено конкурс на вакансію "Науковий співарбітник"

Україна / Київ

ОГОЛОШЕНО ВАКАНСІЮ
Громадська спілка Всеукраїнське громадське об’єднання «Національна Асамблея людей з інвалідністю України» оголошує конкурс на вакансію «Науковий співробітник ( 2447.2 Професіонали з управління проектами та програмами) в рамках проекту «Вплив пандемії COVID-19 на людей з інвалідністю в Україні (включаючи внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю)»
Проект фінансується Радою з досліджень в області мистецтв і гуманітарних наук Сполученого Королівства Великої Британії (AHRC).
Дослідження в рамках проекту будуть проводитися разом з людьми з інвалідністю (включаючи осіб, переміщених всередині країни), а також з ключовими зацікавленими сторонами на національному та регіональному рівнях, зокрема державні установи, міжнародні, національні та регіональні громадські об’єднання осіб з інвалідністю.
Проект спирається на комбінацію якісних методів дослідження для вивчення впливу COVID-19 на взаємно-посилюючі нерівності за ознакою місця розташування, інвалідності, статі і віку.
Проект очолює доктор Кирило Шарапов з Единбурзького університету імені Нейпіра (Великобританія). Проект співпрацює з двома партнерськими організаціями в Україні: Національна Асамблея людей з інвалідністю України та Інститутом соціології Національної академії наук України.
Співробітники будуть залучені до організації збору та аналізу даних, під взаємодією з ключовими зацікавленими сторонами. Для цієї посади необхідний досвід збору та аналізу якісних даних, а також досвід дослідження і роботи з людьми з інвалідністю ( в т.ч. внутрішньо переміщеними особами). На додаток необхідні знання поточної ситуації щодо прав людей з інвалідністю в Україні.
Термін надання послуг (орієнтовно) березень - серпень 2021.
Повна зайнятість. Заробітна плата: 40,000 - 41,000 грн на місяць (з усіма нарахуваннями). Робота в офісі в центрі м. Києва та дистанційно. Можливі короткочасні відрядження по Україні (2-3 дні, до 15 поїздок) для збору даних.
Кваліфікаційні вимоги (необхідно чи бажано / як буде перевірено):
Знання мов:
- Українська, Російська (необхідно / інтерв'ю)
- Англійська (рівень: базовий, просунутий або вільне володіння) (бажано / інтерв'ю).

Знання, освіта, кваліфікація:
- Кандидат наук в області соціології, соціальної політики, досліджень в області інвалідності (бажано / аплікаційна форма);
- Знання якісних дослідницьких методологій (необхідно / аплікаційна форма та інтерв'ю);
- Знання якісних методів дослідження і роботи з людьми з інвалідністю та / або внутрішньо переміщеними особами (необхідно / аплікаційна форма та інтерв'ю).

Навички:
- Організованість (необхідно / аплікаційна форма);
- Навички управління дослідними проектами (бажано / інтерв'ю);
- Відмінні усні та письмові комунікативні навички (необхідно / інтерв'ю);
- Навички взаємодії і роботи з зацікавленими сторонами (необхідно / інтерв'ю);
- Навички роботи в міждисциплінарному середовищі (бажано / інтерв'ю);
- Аналітичні здібності та навички написання дослідницьких звітів (необхідно / інтерв'ю);
- Здатність ефективно представляти складну інформацію широкій аудиторії, включаючи використання PowerPoint (бажано / інтерв'ю);
- Навички роботи з комп'ютером та програмним забезпеченням (необхідно / інтерв'ю);
- Навички веб-дизайну і розробки веб-сайтів (бажано / аплікаційна форма);
- Навички роботи з NVIVO (бажано / аплікаційна форма, інтерв'ю).
Досвід роботи:
- Складання етичного протоколу досліджень і безпечна обробка даних (бажано / інтерв'ю);
- Досвід проведення якісних досліджень (необхідно / аплікаційна форма, інтерв'ю);
- Використання творчих дослідних / інноваційних підходів (бажано / інтерв'ю);
- Досвід роботи з різними зацікавленими сторонами (необхідно / аплікаційна форма, інтерв'ю);
- Досвід проведення досліджень разом з учасниками досліджень (бажано / інтерв'ю);
- Публікації в наукових виданнях (бажано / аплікаційна форма);
- Досвід поширення результатів наукових досліджень науковим аудиторіям і широкої громадськості (бажано / аплікаційна форма, інтерв'ю).

Для того, щоб подати заявку на цю вакансію направляйте детальне резюме (до 3-х сторінок) та супровідний лист, як Ви підходите профілю посади, доктору Кирилу Шарапову ([email protected]) до 15.00 11 березня 2021 року з поміткою у темі листа «Проект. Вакансія».
Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.
Визначення переможця конкурсу відбудеться протягом 3 (трьох) робочих днів після завершення дії оголошення. Результати конкурсного відбору буде повідомлено всім учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою.

Інші оголошення в категорії Робота » Різне: