Допомога Марусинці

Україна / Христиновка

Хвороба нашої дівчинки це - фатальний збіг обставин. Марусинка постраждала під час пологів, в зв’язку з чим поставили діагноз ДЦП., парапарез нижніх кінцівок. Після народження донечки у нашій сімї з’явився новий етап, непростий і довгий шлях боротьби з недугою. На сьогоднішній день наша мета поставити донечку на ножки, навчити самостійно стояти та ходити. Дати їй шанси на самостійне життя!
Роди розпочались на 40 неділі проходили важко. Донечка родилась у важкому стані. Реанімація дві неділі важкого стану донечки. Потім відділення для новонароджених з патологіями. Через місяць нас виписали додому. Нам не давали жодних прогнозів і надії.... але ми не здавалось. І не здаємся! Після виписки ми не витрачаючи часу взялись за розвиток Марії, не витрачаючи ні хвилини. І ось протягом 4 років ми пройшли безліч курсів масажу, ЛФК, 4 курси іпотерапії, заняття з логопедом, та заняття по 6-8 годин в костюмах гравістат та спіраль, 4 курси реабілітації в Міжнародній клініці Казявкіна в Трускавцях та це багато чого.
Лікування ДЦП процес довготривалий і дорогий. Заберає багато сил, та фінансів.
Марійка росте і хвороба разом з нею. Ростуть кістки і м’язи, а з ними і мязевий тонус, який потрібно постійно знижувати, щоб не було деформації. Потрібно розвивати її не лише фізично, але і інтелектуально. Кожне її досягнення – наш великий труд.
На сьогоднішній день Марусинка, сама сидить і повзає. Самостійно їсть, п'є. Може стояти самостійно біля опори.Сама злізти з ліжечка. Говорити деякі слова та речення. Знає та говорить майже всі букви Самостійно малює. Завдяки старанням, усіх хто працює з Марусею, та самої Марусі ми досягли таких успіхів.
Нажаль реабілітація нам потрібна завжди. Зупинятись неможна. Хочеться вірити, що донечка зможе ходити, і таку надію дають нам небайдужі до нашого горя люди. Ми дякуюємо усім хто поміг, помагає і хоче ще допомогти.
Реабілітація в клініці дає шанс на самостійне життя. Марусинка впевненіше стоїть. Намагається ходити в ходунках, вирівнялась спина та опустилися з пальчиків на всю стопу. Результат є. Тому ми і продовжуємо боротьбу. Просимо усіх небайдужим приєднатьсь до збору коштів на реабілітацію. Адже самим нам не впоратись. Сума яку потрібно зібрати дуже велика 12 293грн. +проживання, +харчування та проїзд.
Будь ласка не приходьте повз. Важлива даже сама маленька допомога. Будемо безмежно вдячні всім хто поможе! Усім міцного здоров'я!


Реквізити про допомогу:
Карта Приват Банка 4149499113683096 Поліщук Олена ( мама)

📞📞📞📞📞📞📞т. 0976617048.

Телефон не вказаний
Написати автору

Інші оголошення в категорії Особисте життя » Прошу про допомогу: