Продаємо металочерепицю

Україна / Житомир

Металочерепи́ця — покрівельний матеріал з метало-полімерної основи, профільованої форми. Аркуші металочерепиці виготовляють з оцинкованої сталі або алюмінію, який менше піддається впливу атмосферних опадів. Метал з обох боків покривають декількома шарами захисного кольорового пластику, технічні характеристики якого можуть бути різними (у залежності від марки черепиці). Звичайно пластик є стійким до впливу ультрафіолетових променів, тому покрівля з цього матеріалу не вигорає на сонці.

У комплект для покрівлі входять як безпосередньо металочерепиця, так і аксесуари (комплектуючі) — гребінчасті, торцеві, карнизні планки, ґвинти-самонарізи тощо, необхідні для покриття даху. Асортимент комплектувальних має бути настільки повним, щоб можна було змонтувати покрівлю будь-якої геометрії і конструкції.

Для виробництва металочерепиці використовується оцинкована та алюмоцинкована сталь, котру покривають полімерами і яка надходить на лінію з профілювання у вигляді пласких листів. Товщина сталі має бути не менше 0,45 мм. Таку металочерепицю легко монтувати, оскільки профіль «не згинається», тобто ризик виникнення небажаних деформацій незначний. Опісля відбувається нанесення полімеру, що є заключним етапом процесу виробництва плаского листа
Web адреса: km-ukr.com.ua

Інші оголошення в категорії Предмети побуту » Будматеріали: