Гадание лично и по фото

Україна / Львів

Я знахарка в четвертому поколінні — в нашій сім’ї дар переходить усім жінкам по лінії матері. Тому ще з дитинства можу передбачати майбутнє.Повертаю втрачене кохання, блудного чоловіка (чи дружину), налагоджую мир в родині. При цьому не -
використовую вкрай небезпечних приворотних ритуалів — усе мирно, поступово та безпечно. Проводжу обряди гармонізації для покращення любовних стосунків — для відновлення кохання та взаєморозуміння.
Лікую травами, молитвами та святою водою. Допомагаю завагітніти — маю успішний приклад, коли пара понад 10 років ходила по лікарях в надії народити дитину. Після того як подружжя звернулося до мене (для цього знадобилося декілька сеансів) їм вдалося втілити свою мрію в життя. Наразі цій дівчинці вже десять років. Допомагаю вилікувати як хвороби, наслані за допомогою магії, так і звичайні захворювання.
Знімаю вінець безшлюбності. Допомагаю знайти щасливу долю та вихід із складних життєвих ситуацій. Вирішую психологічні проблеми — відновлюю віру в життя та в свої сили.
Можу провести корекцію вашого майбутнього — активізувати найоптимальніший і найщасливіший його варіант.
Стабілізую та привертаю грошові потоки та удачу в бізнесі за допомогою унікальних десятиліттями перевірених методик.
Знімаю магічний вплив — порчі, пристріти, привороти, відвороти, прокляття та наслідки цього магічного впливу.
.

Інші оголошення в категорії Послуги » Магія, ворожіння і екстрасенси: