Купити ріпаковий стіл

Україна / Бердянск

Пристосування для збирання ріпаку або ріпаковий стіл

Ми пропонуємо своїм покупцям нове обладнання - стіл для жатки комбайна. Його також називають рапсовим столом або приставка для прибирання рапсу, завдяки ряду нововведень вдалося істотно знизити втрати врожаю при збиранні на 30%, в порівнянні з традиційним методом збирання.
Пристосування для збирання ріпаку виконано в якості приставки до жниварці комбайна, в результаті чого стало можливо збільшити її довжину. Складається вона з міцною рами, яка виконана з сучасного матеріалу, ріжучого апарату, елементів підвіски, спеціального механізму шайби МПН, за рахунок чого забезпечується мінімальна вібрація обладнання та активних бічних подільників. Рама міцно кріпиться до жниварці, за рахунок чого забезпечується безпека в процесі роботи.

Кріпляться всі елементи на раму, вона грає роль платформи, шайби МПН встановлюються на ліву сторону і відповідають за роботу ріжучого ножа.

Ріпаковий стіл включає в себе наступні елементи:

Сучасна рама виконана з високоміцної сталі, яка дозволяє подовжити робочий стіл жатки на 75см;
Активні подільники бічні, їх висота становить 129,7см;
Самого ріжучого апарату, оснащеним спеціальним ножем SHUMACHER.

Завдяки сучасній конструкції обладнання дозволяє не тільки знизити втрати при збиранні врожаю, також збирання ріпаку може проводитися незалежно від погодних умов.

Відмінні якості моделі від аналогів:

Пристосування для ріпаку, розроблене нашою компанією, має ряд нововведень, в результаті яких була знижена вібрація обладнання, устаткування стало простішим в експлуатації, при ремонтних роботах. Також нововведення дозволили підвищити експлуатаційний термін обладнання;
Бічні подільники мають два активних ножа, які оснащені ріжучими сегментами. Нова розробка приводу подільника, дозволяє звести до мінімуму вібрацію при робочому процесі;
Завдяки своїй універсальності, ріпаковий стіл може функціонувати як з вітчизняною технікою, так і з комбайнами імпортного виробництва;
В результаті нових розробок і використання на активних делителях спеціальних роздвоєних сегментів, вдалося в кілька разів зменшити хід ножа.

Технічна характеристика:

Ширина захоплення пристосування для збирання ріпаку становить від 4 до 9.1 метра;
Робоча швидкість нової моделі при збиранні може досягати до 10 км / год;
Ширина платформи - 70 см;
Вага рапсового столу від 400 до 700 кг.

В наявності є візки для жниварок, фронтальні навантажувачі (КУН), приставки для збирання соняшнику ПС і рапсові столи ПР, жатки для прибирання соняшнику ЖНС, яка забезпечить вашому господарству надійну і якісне прибирання.
Web адреса: tehcomplex.com.ua

Інші оголошення в категорії Авто, мото » Спец-, сільгосптехніка: