Холодні фонтани, конфеті, важкий дим

Україна / Львів

Спецефект у вигляді генератора важкого диму - дуже добре підходить для повільного танцю молодят. Генератор ефекту стелиться важкого диму один з найякісніших і презентабельних спецефектів. Хочете здивувати гостей і виділитися на своєму святі - Вам потрібен Генератор важкого нізкостелящегося диму. У нас найнижчі ціни у Львові. Використовуємо генератори працюють на Сухому Льоду та воді.
Ви можете замовити необмежену кількість запусків важкого диму. Середня тривалість одного пуску 3-5 хв. Для цього потрібно 10 кг сухого льоду. Нагрівання машини між запусками 20-30 хв. Додатковий пуск оплачується окремо і розраховується з вартості сухого льоду і роботи техніка.
Доріжка з холодних фонтанів. Холодні фонтани на перший танець або на фінал свята. Займисті частки повністю згоряють в повітрі, а значить, вони не обпалюють глядачів і не забруднюють приміщення.
Ви можете замовити будь-яку кількість фонтанів. Висота ефекту від 2м до 4м. Час роботи фонтану від 20сек до 60сек. Найпопулярніший фонтан 2м 30с - 1000р за 1 шт.
Сніг машина і конфетті. Так-же захоплююче ефект для свята. Можемо запропонувати вам ніжний повільний танець з важким димом і снігом. Або запуск конфетті для феєричного шоу. Оренда конфетті машини або генератора снігу варто 3000р. (Це один пристрій подвійного призначення) Матеріали оплачуються окремо. І коштують не дорого. 1000р за кг.
Мильні бульбашки (Ціна при замовленні диму) окремо без диму обговорюється індивідуально.
Також у нас є різне музичне та світлове обладнання, для великих і маленьких свят.
Web адреса: vazhkii-dim.lviv.ua

Інші оголошення в категорії Послуги » Різне: