Паркан жалюзі

Україна / Ужгород

"Производство и Монтаж заборов, ворот любых размеров.

Наполнение «Жалюзи» - современное решение для ворот, калиток, заборов и фасадов. Оно позволяет создать дополнительный уют участку за счет функции «видно-не видно». Дело в том, что жалюзи прячет участок от посторонних глаз за счет размещения ламелей, из которых состоит жалюзи и оставляет возможность просматривать территорию за забором. Т.е. вы будете спрятаны от посторонних глаз, находясь на участке, и будете иметь возможность видеть все, что происходит за забором. Также Ваш участок будет провертриваться. Если вы любите растительность, то свежий воздух будет прекрасно проходить между ламелями и освежать Ваши кусты или цветы.

Наполнение «Жалюзи» долговечно. Мы можем дать гарантию 10 лет, при чем срок службы у Вас будет 50 и более лет.


Наполнение «Жалюзи» не требует дополнительного покрытия каждый год, к"Паркан Жалюзі виготовляємо під Ваші розміри. Це найпопулярніша модель 2018 - 2020-х років для огорожі, яка надає елітний вигляд, будь-якому, будинку! Паркан Жалюзі має дорогий естетичний зовнішній вигляд. Використовуються Жалюзі для вуличних відкатних та розпашних воріт та огорожей. Огорожа Жалюзі чудово відповідає сучасному стилю - функціоналізм.
- Прозора і не прозора.
Більшість огорож прозорі або не прозорі, а паркан Жалюзі дозволяє бачити з подвір'я все, а зі сторони дороги залишається глухою огорожею, захищає двір від чужих очей.
- Надійність.
Товщина ламелі 2 см, що зміцнює огорожу.
- Різноманітні кoльори Ral.
Завдяки цьому можна огорожу і будинок зробити в одній кольоровій гамі.
- Якісний німецький метал.
З терміном служби 50 років.
Якщо Вам сподобався паркан Жалюзі і ви хочете ворота в такому стилі, то запрошуємо Вас на виставку парканів у Львів, Стрий і Долину. Також Ви можете замовити заміри вашої ділянки або отримати розрахунок і зробити замовлення .

Інші оголошення в категорії Послуги » Виробничі: