Котел водогрійний НІІСТУ-5

Україна / Монастырище

НІІСТУ-5 призначений для систем водяного опалення і гарячого водопостачання житлових, адміністративних і промислових об'єктів з примусовою циркуляцією води зі статичним тиском в системі до 7 кг / см² і максимальною температурою теплоносія до 115 ° С. Відрізняється простотою і надійністю в експлуатації, зручний в монтажі і ремонті. Сталевий водогрійний котел.
НІІСТУ-5 - котел секційного типу, має одну передню і одну задню секції, а також від 2 до 5 середніх секцій. Це дозволяє зручно варіювати потужністю і габаритами котла.
Передня і задня секції котла складаються з прямих труб і утворюють передній (фронтовий) і задній екрани. Для збільшення поверхні нагрівання і створення умов спрямованого руху димових газів бічний і задній екрани водогрійного котла НІІСТУ-5 мають приварені діафрагми (сталеві смуги), які перекривають міжтрубні зазори на висоту до початку вигину труб середньої секції. Середні секції котла мають однаковий пристрій і складаються з одного верхнього колектора Dy = 100 мм, двох нижніх того ж діаметру і трьох правих і лівих Г-образних екранних труб 0,76 х 3 мм. Зовнішня сторона труб бічних і заднього екранів мають по 3 плавника (сталеві смуги), які покращують теплообмін, збільшуючи поверхню нагріву твердопаливного водогрійного котла НІІСТУ-5.
Утворювальні в процесі горіння димові гази піднімаються вгору до стелі топки, проходять між трубами бічних і заднього екранів вище діафрагм, опускаються зовні топки вниз по освіченим плавниками конвективними каналами, а потім праворуч і ліворуч надходять в димоходи й йдуть в загальний борів газоходу, а далі на димову трубу.
Колосниковий полотно котла НІІСТУ-5 складається з чавунних колосників, покладених на підколосникові вали. Фронт топки водогрійного котла кріпиться до вертикальних стійок каркаса. Металева частина котла, що включає також передню і задню секції, встановлюється на внутрішні стінки фундаменту з вогнетривкої цегли.
До складу твердопаливного водогрійного котла НІІСТУ-5 входить: трубна система, колосниковий полотно, запірна і запобіжна арматура, контрольно-вимірювальні прилади. Котел НІІСТУ-5 встановлюється на фундамент. Теплоізоляція твердопаливного водогрійного котла складається з цегляної кладки. Цегляна забудова виконується після монтажу і гідравлічного випробування котла.
факс: +380474622151

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: