Кебаб Мастер

Україна / Тернополь

«Кебаб Мастер» - це роздрібний торговець фаст-фудом, який створив здоровий і збалансований по харчуванню підхід до традиційного кебабу.
Ми відкрили наш перший магазин в Тернополі в 2017 році і провели наступний час, вдосконалюючи наші рецепти і процедури приготування в поєднанні традиційних спецій і ексклюзивних продуктів, а також покращували наші інноваційні процеси приготування.
Наше мариноване мясо виготовлене з якісних інгредієнтів, які є ексклюзивними для ресторанів Kebab Master. Найкращий смак отримуємо від СЕКРЕТНИХ СОУСІВ, які відрізняють наші продукти від наших конкурентів.
Ми використовуємо пісну відбірну яловичину і чисте куряче філе. Ці м'ясні продукти виготовляються безпосередньо Українськими фермерами з завіреною якістю. Ми використовуємо тільки свіжі овочі місцевого виробництва, які поставляються і готуються щодня разом з нашим спеціальним хлібом . Вони роблять «Кебаб» воістину з унікальним смаком для наших клієнтів.
Наші перевірені методи повністю відрізняються від того, як інші оператори роблять свої кебаби. В результаті виходить здоровий харчовий продукт для гурманів, який практично не містить консервантів або добавок і може споживатися вдень або вночі.

Завдяки сильному сучасному бренду і просуванню здорових, свіжих, поживних інгредієнтів, які використовуємо , «Кебаб Мастер» може тільки продовжувати рости і процвітати. Підтримка автентичності та оригінальності наших кебабів є однією з основних цілей бізнесу, і тому ми продовжуємо утримувати наші позиції на ринку в верхній частині індустрії кебаба.
Web адреса: www.kebab-master.com