Рукав для подачі гарячого повітря (силікон)

Україна / Київ

Рукави для подачі гарячого повітря типу КЛИН - силікон призначені та використовуються для вентиляції та кліматизації, витяжки агресивних речовин (а саме випаровувань фарб, лаків, розчинників, холодних та гарячих газоподібних речовин) у хімічній, паперовій, фармацевтичній, лакофарбовій промисловості та гальванізації. Рукави типу КЛИН придатні для транспортування тільки газів та гарячого повітря, не витримують тиску та вакууму.

Особливості та переваги:

Силікон – це матеріал, який характеризується теплостійкістю, гнучкістю, низькою хімічною реактивністю, низькою токсичністю, здатністю гасити вібрацію та не піддається корозії.

Конструкція:

Основа конструкції рукавів типу КЛИН є спіраль, виготовлена ​​з профільованої сталевої оцинкованої стрічки, яка з'єднується еластичною тканиною з двостороннім силіконовим покриттям.

Рукави типу КЛИН дуже гнучкі і добре складаються займаючи мало місця під час транспортування.
Рукави типу КЛИН придатні для транспортування газів.
Товщина еластичної стінки: 0,35 мм.

розміри:

Діапазон діаметрів: 50 - 1000 мм.
Стандартна довжина відрізків: для діаметрів 50 - 350 мм - 6 м, для діаметрів 400 - 1000 мм - 4 м.

Властивості:

Силікон є стійким матеріалом, який не піддається корозії. Характеризується здатністю гасіння вібрації. Внутрішня стінка трубопроводу гладка, що дозволяє зменшити силу тертя. Важливими властивостями силікону є термальна стабільність (постійність властивостей над широким робочим діапазоном температур від 100 °С до +250 °С).

Діапазон температур: -100 °С - +250 °С.
Колір: червоний із видимою спіраллю.
Дуже хороша стійкість до стирання.
Хороша хімічна стійкість.

Застосування:

Промислова вентиляція повітря з парами різних хімічних речовин на хімічних заводах, шахтах і т.д. Для відсмоктування гарячого повітря, диму, газу в установках кондиціювання, вентиляції, аспірації.
факс: (062)3450654
Web адреса: www.donprime.wix.com/donprime-shlang

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: