Жалюзі та ролети з доставкою по всій Україні

Україна / Черновцы

Жалюзі (по-іншому, штори з паралельних пластинок) вибирають виходячи з загального декору вікна, інтер’єру і розмірів кімнати, яскравості світла. Сучасні жалюзі, в залежності від розташування і типу паралельних пластинок, бувають горизонтальними, вертикальними, рулонними і захисними. При їх виготовленні використовуються не тільки тканини (жаккард, склотканина, хвиля-декор), а й пластик, метал, дерево.
Горизонтальні жалюзі дуже популярні, оскільки не тільки захищають від сонця і чужих поглядів, а й легко установлюються та доглядаються. Їх кріплять з внутрішньої сторони вікна.
Захисні жалюзі або ролети призначені для зовнішнього захисту вікон та дверей не тільки від сонця, тепла, пилу, а й від несанкціонованого проникнення. При виробництві ролетів використовують алюміній, який покривають шаром полімеру. Цей надійний матеріал забезпечує енергозбереження, високу тепло- та шумоізоляцію.
Компанія "Покрівля-Центр" пропонує широкий вибір жалюзі та ролетів, які нададуть неповторний стиль вашій домівці. А зробити правильний вибір допоможуть експерти.
Web адреса: krc.biz.ua/

Інші оголошення в категорії Предмети побуту » Будматеріали: