Маф буд - виготовлення мафів та кіосків

Україна / Тернополь

Наша компанія з головним офісом у Тернополі і можливістю роботи в інших регіонах України існує на ринку з 2011 року.
За цей період часу було спроектовано, виготовлено та встановлено понад 500 кіосків і павільйонів по всій Терторії України.
Основною діяльністю нашої компанії є виготовлення павільйонів, кіосків, мафів, кіосків, магазинів, торгових рядів, а так само їх безкоштовна доставка.
Багаторічний досвід роботи допоміг нам не тільки систематизувати всі процеси виробництва, але і придбати надійних постачальників на матеріали необхідні на будівництво павільйонів, продумати всю технологію виготовлення, створити зручні умови і сервіс для роботи з клієнтами.
Правильно підібрана технологія на виготовлення кіосків дозволила в 2 рази скоротити терміни виробництва з 30 до 10-15 днів в залежності від розміру кіоску.
Довгострокові взаємини з постачальниками комплектуючих дозволили знизити ціни, на павільйони, добившись оптимальних вимог ціна-якість, при цьому для виробництва павільйонів використовуються виключно сучасні, сертифіковані матеріали.
Після відкриття власного цеху по виробництву рольставней, була помітно знижена ціна на продаж павільйонів укомплектованих ролетами.
Ми забезпечили наших менеджерів всією необхідною базою знань для якісної консультації Замовника по будь-яких питань.
Якщо Ви вирішили купити павільйон, але сумніваєтеся або не знаєте, як правильно зробити вибір, зверніться до наших менеджерів, які завжди підкажуть, як правильно вибрати розмір і стиль павільйону. Далі, Вам буде відправлено комерційну пропозицію на електронну пошту з описом ціни на павільйон і всі додаткові опції, включаючи монтаж і доставку.
Наші співробітники допоможуть Вам розробити свій власний проект, на торгові павільйони будь-якої складності, змалювавши їх в 3д ескізі.
У нас Ви можете замовити кіоск, який буде виготовлений протягом 15 робочих днів. Якщо Ви не маєте вільний час для очікування замовлення, то завжди можете вибрати торговий павільйон вже наявний. У нас представлена ​​широка лінійка готових павільйонів, а так само торгові кіоски з унікальним дизайном. З нами Ви можете вибрати і купити кіоск або торговий павільйон вже сьогодні!
Web адреса: maf-bud.com.ua

Інші оголошення в категорії Послуги » Різне: