Все для ремонту і відновлення поверхні

Україна / Київ

Спеціалізуючись у галузі реставрації та відновленні поверхонь, ми пропонуємо для промисловості, торгівлі і послуг, високу якість та широкий асортимент продукції, реставраційних матеріалів.

Матеріали для реставрації та усунення дефектів на виробах з дерева, шпону, ДСП, МДФ, ПВХ, кераміки, професійні системи для реставрації виробів зі шкіри та шкірозамінника від світових лідерів у виробництві реставраційних та лакофарбових матеріалів. Якість і асортимент нашої продукції - це результат багаторічної роботи технологів. За допомогою наших матеріалів можна вирішити та усунути такі пошкодження як: подряпини, сколи, вм'ятини, тріщини, випалі сучки, потертості, відбиті кути та інші пошкодження.

Продукція для реставрації, відновлення ушкоджень, це

- Захисні лаки, аерозолі

- Наповнювачі (воски тверді, м'які, крейда, двокомпонентні шпаклівки)

- Ретушуючі засоби (фломастери, маркери, акрилові і для тонування, фарби ретушуючі)

- Інструмент (паяльники, шпателя, кисті ін.)

- Матеріали для декорування і старіння

- Засоби для чищення та догляду

Асортимент представлений понад 100 найменувань і більше 5000 кольорів і відтінків.

Ми не тільки впроваджуємо нові продукти, а й проводимо семінари і практичні заняття та пов'язані з ними ноу-хау. Так само на сайті, ми надаємо численні поради щодо використання продуктів для кращих результатів. В даний час ми обслуговуємо виробників меблів, вікон і дверей, виробників паркету і ламінату, ми також працюємо з галуззю торгівлі меблями, столярної, автомобільною промисловістю, сферою послуг, реставратори та експедитори.

Володіючи унікальним досвідом і впроваджуючи нові рішення для різних завдань, ми звертаємося як до фахівців, так і приватних клієнтів. Наше завдання зберегти баланс між традицією і сучасністю, інноваційними технологіями, орієнтованими на клієнта.
факс: +38 044 206 10 50
Web адреса: www.aneltrade.com

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Різне: