Мінітрактор Shifeng SF 240 з блокуванням диференціалу

Україна / Шостка

Потужність: 24 к.с., Двигун: SF138, 1 циліндр, Привід: 4х2, КПП: (3+1)x2, ремінний привід, Вал відбору потужності: 540 об./хв., Шини: передня 6.0-12, задня 7.5-20, передні та задні противаги, передні ресори, дзеркала.



SHIFENG SF-240 NEW - універсальний мінітрактор для сільгосп, транспортних і комунальних робіт. Він відмінно підходить для обробки землі, збирання врожаю, догляду за посівами, оприскування садів та кущів, перевезення вантажів, очищення снігу та інших різних робіт. Мінітрактор Шифенг SF-240 NEW оснащений одноциліндровим дизельним двигуном (24 кінських сили з примусовим водяним охолодженням), якого достатньо для роботи з величезною кількістю причіпного і навісного обладнання.

Дана модель агрегатується з таким обладнанням, як: плуг, почвофреза, дискова борона, сінокосарка сегментна, різак роторний, косарка-ботворізка, тракторні граблі, віз, картоплесаджалка дворядна і однорядна, культиватор, навісний оприскувач, тріскодробарка, екскаватор навісний , фронтальний навантажувач, снігоротор, відвал бульдозерний комунальний, щітка комунальна.

Мінітрактор SHIFENG SF-240 NEW оснащений сучасною гідравлічною системою. Рульове управління чутке та інформативне, що значно полегшує роботу оператора.

Паливна система досить проста і надійна, що дозволяє використовувати дизельне паливо з будь-яких автозаправок.


Мінітрактор SHIFENG SF-240 NEW комплектується сільськогосподарськими шинами на обох вісях і колесами розміром 6.0-12 на передній вісі та 7.5 - 20 на задній.

Задній привід забезпечують дуже високу маневреність, відмінну прохідність і легкість в управлінні. ШИФЕНГ СФ-240 НЬЮ простий в роботі, надійний і легкий в обслуговуванні мінітрактор, який підійде для свого поля або саду, лісгоспу, фермерського господарства, тваринницьких комплексів, підприємств ЖКГ,а також дорожньо-будівельних організацій.

Гарантія на трактор 2 роки або 1000 мотогодин. Власна сервісна служба.
Детальна інформація про умови гарантії вказана в сервісній книжці, яка видається до кожного трактора.

Вся техніка проходить якісну передпродажну підготовку, перевірку всіх вузлів, перевіряються рівні мастила та технічних рідин, тобто фактично мінітрактор готовий до початку обкатки.

Інші оголошення в категорії Авто, мото » Спец-, сільгосптехніка: