Мінітрактор Lovol TE 244 (дводискове зчеплення)

Україна / Шостка

24 к.с., двигун KM385BT, 3 циліндри, привід 4х4, з гідропідсилювачем, КПП (4+1)х2, 2-дискове зчеплення, вал відбору потужності 540/1000, передня шина 6.00-16, задня шина 9.5-24, блокування заднього диференціалу, гідро-вихід, передні противаги, «плаваючє» сідіння, розетка під причіп, лічильник могодин, електронна панель приладів, вимикач маси, холодний пуск, дзеркала.



LOVOL TE-244 - універсальний мінітрактор для сільгосп, транспортних і комунальних робіт. Він відмінно підходить для обробки землі, збирання врожаю, догляду за посівами, перевезення вантажів, очищення снігу та інших різних робіт. Мінітрактор FOTON LOVOL TE-244 оснащений трициліндровим дизельним двигуном (24 кінських сили з примусовим водяним охолодженням), якого достатньо для роботи з величезною кількістю причіпного і навісного обладнання.

Дана модель агрегатується з таким обладнанням, як: важкий трьохкорпусний плуг, почвофреза, дискова борона, сінокосарка сегментна, різак роторний, косарка-ботворізка, тракторні граблі, віз, картоплесаджалка дворядна і однорядна, культиватор, навісний оприскувач, тріскодробарка, екскаватор навісний , фронтальний навантажувач, снігоротор, відвал бульдозерний комунальний, щітка комунальна.

Мінітрактор LOVOL TE-244 оснащений сучасною гідравлічною системою з двома гідравлічними насосами високої продуктивності. Рульове управління оснащено гідропідсилювачем, що значно полегшує роботу оператора.

Паливна система досить проста і надійна, що дозволяє використовувати дизельне паливо з будь-яких автозаправок. Також дана модель трактора оснащена системою передпускового підігріву для полегшення запуску двигуна в зимовий період.

Мінітрактор LOVOL TE-244 комплектується сільськогосподарськими шинами на обох вісях і колесами розміром 6.0-16 на передній вісі та 9.5 - 24 на задній.

Повний привід, та блокуємий задній диференціал забезпечують дуже високу маневреність, відмінну прохідність і легкість в управлінні. ФОТОН ЛОВОЛ ТЕ-244 простий в роботі, надійний і легкий в обслуговуванні мінітрактор, який підійде для свого поля або саду, лісгоспу, фермерського господарства, тваринницьких комплексів, підприємств ЖКГ,а також дорожньо-будівельних організацій.

Гарантія на трактор 2 роки або 1000 мотогодин.Власна сервісна служба.
Детальна інформація про умови гарантії вказана в сервісній книжці, яка видається до кожного

Інші оголошення в категорії Авто, мото » Спец-, сільгосптехніка: