Juul pods,картриджи оптом

Україна / Добропілля

У пристрої JUUL використовується високотехнологічний механізм нагрівання нікотиновмісної рідини для утворення аерозолю, покликаний мінімізувати горіння.
JUUL — це пристрій для паріння типу "закритої системи" з використанням одноразових картриджів.
JUUL заряджається через USB-порт.
ЩО ТАКЕ JUULPOD?
JUULpod — це картридж, який вставляється у верхню частину пристрою JUUL.
Картриджі JUULpod містять запатентовану рідину для електронних сигарет із солями нікотину. Ця рідина готується за спеціальною формулою в умовах суворого контролю якості та призначена для задоволення потреб курців, які відмовляються від куріння звичайних сигарет.
Пара — це аерозоль, який утворюється під час нагрівання рідини для електронних сигарет.
КАРТРИДЖІ JUULPOD МІСТЯТЬ ТАКІ РЕЧОВИНИ:
ПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ І ГЛІЦЕРИН (СУМІШ 30/60)
(ДО 90%)
Пропіленгліколь і гліцерин — це безбарвні рідини, що використовуються для створення видимої пари. Вони широко використовуються в медицині, косметології та харчовій промисловості. Більшість рідин для електронних сигарет (якщо не всі) містять пропіленгліколь.
НІКОТИН
Нікотин — це стимулятор, який отримують із листя тютюну. Ми використовуємо тільки очищений (фармацевтично чистий) нікотин.
БЕНЗОЙНА КИСЛОТА
Бензойна кислота — природний інгредієнт, що міститься в тютюні й інших натуральних речовинах. Поєднуючись із нікотином у складі нашої формули солей нікотину, вона допомагає курцеві отримувати відчуття, подібні до тих, що він отримує від куріння звичайної сигарети.
Наша технологія відповідає найвищим стандартам якості:
СТАНДАРТ ЯКОСТІ ПРИСТРОЮ
СТАНДАРТИ ЯКОСТІ АКУМУЛЯТОРА
Ми проводимо випробування на надійність і стабільність функціонування як окремих акумуляторних блоків, так і більших систем. Зокрема, це випробування на ударне навантаження й падіння, а також на примусову відмову. Наша продукція відповідає таким міжнародним стандартам безпеки, як МЕК 62133, UL 1642 і МЕК 60335.
СТАНДАРТИ ІНГРЕДІЄНТІВ
Ми доручаємо експертній комісії з оцінки безпеки перевіряти всі матеріали, що використовуються в нашій продукції.
Ми дотримуємося суворих правил, що регулюють дозволену кількість будь-якої хімічної речовини в наших продуктах.
Ми регулярно проводимо токсикологічні випробування, щоб переконатися, що вміст жодної хімічної речовини в нашій продукції не перевищує встановлені норми.
СТАНДАРТИ ВИПРОБУВАННЯ ПАРИ
Ми проводимо випробування регулювання температури, щоб переконатися в тому, що наша рідина для електронних сигарет нагрівається до стандартної температури випаровування, що не допускає горіння, і не містить хімічних речовин, які утворюються під час горіння за високої температури.
Ми регулярно тестуємо нашу пару на відповідність нашим строгим робочим стандартам.
Ми створюємо дегустаційні групи зі спеціально підготовлених користувачів, щоб гарантувати однаковий смак у різних партіях товару.
Ми проводимо токсикологічні випробування як рідини для електронних сигарет, так і пари, що виходить з наших виробів після нагрівання.
ДОВГОТРИВАЛІ НАСЛІДКИ І ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОДУКЦІЇ
Розробляючи JUUL, ми мали в своєму розпорядженні дані десятирічних досліджень електронних сигарет на ринку та могли використовувати останні технології для впровадження інновацій. Так ми розробили продукт JUUL, що має оптимальні, на наш погляд, характеристики. Хоча свої рішення щодо продукції ми приймаємо на основі наявних результатів досліджень, ми стимулюємо інновації, одночасно проводячи власні дослідження, щоб виявити можливості для майбутнього вдосконалення продукції. Електронні сигарети з’явилися в продажу лише кілька років тому. Як і про будь-який інший виріб для паріння, ми ще не все знаємо про JUUL — просто тому, що його було представлено на ринку лише в 2015 році. Ми постійно проводимо дослідження та впроваджуємо інновації в технології паріння.
Поды картриджи для Джул Juul pods Juul Starter Kit (Электронные сигареты, вапорайзеры и аксессуары) - 300 грн.-цена розницы -цена опта от 15 девайсов 180грн. за 1 девайс
JUUL STARTER KIT,Juul pods,СКИДКА!(Електронная сигарета,)КИЕВ ОДЕССА (Электронные сигареты, вапорайзеры и аксессуары) -900 грн.-цена розницы -цена опта- 500грн от 15 девайсов за 1 девайс.
факс: tabacopt.com.ua
Web адреса: iqos-bigopt.com.ua

Інші оголошення в категорії Послуги » Різне: