Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 29/11/2023 15:57:21

беременность

Как чаще всего бывает, что женщина не может беременеть потому что сам бесплоден или потому что у жены бесплодие?

Неактивен

#2 22/12/2023 16:43:55

Павел89
Member

Re: беременность

Моя дружина вагітна і я хочу підготуватися до цього важливого періоду в нашому житті. Які книги чи статті ви б порекомендували для вивчення інформації про вагітність та догляд за вагітною жінкою?

Неактивен

#3 23/12/2023 17:04:28

dminka
Member

Важливо розуміти, що розвиток людського життя починається задовго до народження. Я нещодавно натрапила на цікаву статтю про вагітність https://periodsduringpregnancy.org/ де йшлося про дивовижний шлях, який проходить малюк в утробі матері. Ця інформація мене вразила, тому що я раніше не замислювалась про такі тонкі та важливі деталі. Вивчення цієї теми дозволило мені зрозуміти, наскільки важливо піклуватися про здоров'я майбутньої мами та забезпечувати правильні умови для здорового розвитку дитини вже на етапі вагітності.

Неактивен

#4 11/01/2024 21:23:16

Килька
Member

Я взагалі еко зробила і зовсім не шкодую про свій вибір. Ловіть ось посилання де дуже хороший центр репродуктивного здоров'я львів - саме тут мені допомогли, так що я на 100 відсотків залишилася задоволена результатом.

Неактивен

#5 25/10/2024 09:05:46

Alisik
Member

да, тут важно пробывать все варианты и при этом не опускать руки

Неактивен

#6 25/10/2024 09:12:15

Sinka
Member

Вам стоит как минимум пробовать разные варианты, у меня вот сестра в этом вопросе обратилась в центр репродуктологии вот линк , на сайте есть необходимая информация, а главное у сестры сейчас уже двое малышей растут

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений