Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 29/11/2023 01:17:21

kostyan.a
Member

Вініри

Добрий день! Я маю намір встановити вініри для імпровізації усмішки. Якщо ви вже пройшли цю процедуру, будь ласка, розкажіть про ваш досвід. Як ви обирали клініку та лікаря? Які аспекти були для вас важливими при цьому виборі? Чи задоволені ви результатом та як ви відчуваєте себе з вінірами вже протягом тривалого часу? Буду вдячен за ваші поради і враження. Дякую!

Неактивен

#2 29/11/2023 02:17:59

xkristinax
Member

Re: Вініри

Переконайтеся, що в клініці працюють кваліфіковані стоматологи, які мають досвід у роботі із вінірами E-max. Дивіться їхню освіту, сертифікати та досвід роботи.

Неактивен

#3 29/11/2023 02:28:26

Re: Вініри

kostyan.a :

Добрий день! Я маю намір встановити вініри для імпровізації усмішки. Якщо ви вже пройшли цю процедуру, будь ласка, розкажіть про ваш досвід. Як ви обирали клініку та лікаря? Які аспекти були для вас важливими при цьому виборі? Чи задоволені ви результатом та як ви відчуваєте себе з вінірами вже протягом тривалого часу? Буду вдячен за ваші поради і враження. Дякую!

Мої пошуки ідеальної клініки завершилися у "Lipinskii" Dental Center - https://lipinskii.com.ua/nashi-uslugi/o … iry-e-max/ Вони допомогли мені встановити вініри Е-Мах, і результат перевершив всі мої очікування. Професіоналізм лікарів, їхнє уважне ставлення та використання сучасних технологій зробили мій візит неймовірною досвідом. Зручне розташування в м. Київ, вул. С. Данченко, 6 у ЖК "Ліпінка", робить цю клініку ідеальним варіантом для всіх мешканців міста.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений