Вы не зашли.
Посоветуйте хороший интернет-магазин в котором будет широкий ассортимент мужских очков.
Неактивен
Много их в интернете, посмотрите сами)
Неактивен
То понятно, что много, но хочу в проверенном магазине купить. Надеюсь все таки на дельный совет.
Неактивен
Я мужу у продавашки ВК вот недавно купила по скидке, вообще отличные.
Неактивен
Я не так давно в магазине брала себе очки. У них хороший выбор,так ещё и на сезонные скидки попала.
Неактивен
А мне в последнее время больше нравится заказывать вещи с интернета.Это очень удобно не надо бегать по магазинам,тратить на это массу времени.Посмотрите вот тут хороший выбор мужских очков.Я пару раз у них заказывал.Всегда всё быстро приходило,что очень приятно,не надо долго ждать.Да и покупкой всегда оставался доволен.
Неактивен
О, підібрати стильні окуляри дійсно не просто. Я полюбляю спортивний стиль, тому стараюся відшукати відповідні окуляри. Нещодавно надибав на справжній скарб! Окуляри Swiss Eye Evolution SM/P Сірі неначе перенесли мене зі світу віртуальної реальності! https://hunter.rozetka.com.ua/ua/swiss_ … p17918856/ Три різновиди змінних лінз (сонцезахисний сірий, прозорий, жовтий) дають змогу добрати відповідний варіант захисту. Лінзи виготовлені з ударостійкого полікарбонату, що забезпечує високий рівень захисту очей. Так само, завдяки спеціальному покриттю, окуляри захищені від подряпин і запотівання, що підвищує зручність їх використання в особливих умовах. Лінзи мають високий рівень захисту очей від шкідливої дії ультрафіолетового випромінювання. Спортивний дизайн підкреслює форма оправи окулярів, виготовлена з гнучкого гумопластику Grilamid TR90, що підвищує їхню надійність і міцність. У комплекті є кейс.
Неактивен