Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 10/11/2023 17:34:30

Готовый бизнес

Конечно, что каждый мечтает о собственном бизнесе, нежели всю жизнь работать на начальника. Могу посоветовать всем проверенную компанию https://soroka.pro/ в которой вы можете более подробнее ознакомиться с информацией и в случае потребности приобрести франшизу. Все они будет пользоваться спросом на рынке и очень быстро себя окупят. Я и сам покупал франшизу кофеен, чему очень рад.

Неактивен

 

#2 11/11/2023 14:44:37

Re: Готовый бизнес

Сейчас выгодно очень одеждой заниматься, ведь она всегда в интернете отлично продается. Так, есть даже маркетплейсы, где даже женские шубы https://optov.com/zhenskaya-odezhda/ver … hda/shuby/ можно разместить и получать продажи. Вот такие точки для реализации - это наиболее выгодная штука.

Неактивен

 

#3 13/11/2023 09:43:39

MillerM
Member

Re: Готовый бизнес

Де знайти компанії, які пропонують готові фірми з ПДВ в Україні, і як визначити оптимального партнера для придбання компанії з податком на додану вартість? Планую придбати готову компанію з ПДВ в Україні і шукаю інформацію про можливі варіанти та умови. Які критерії важливі для вибору партнера, і як компанія може допомогти у швидкому та ефективному придбанні такої фірми?

Неактивен

 

#4 13/11/2023 20:12:06

AlexK
Member

Re: Готовый бизнес

Якщо шукаєте готову фірму з ндс в Україні то юридична компанія Швидкий Старт допоможе вам отримати бізнес без зайвих турбот. Пропонуючи інформацію про статус платника ПДВ, вони резервують компанію для вас, забезпечуючи час на перевірку фірми. Вони проводять перереєстрацію 'під ключ', беручи на себе всі організаційні моменти. Готові фірми спеціально створені, не мають оборотів, але мають мінімальний статутний капітал. Упевнений ви зацікавлені купити фірму з ндс, заходьте на їхній сайт, і дізнавайтеся подробиці. Хай щастить.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений