Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 30/09/2023 00:00:40

Viktor_D
Member

Потрібен стоматолог Київ

Всім привіт! Шукаю надійного стоматолога в Києві. Маєте якісь рекомендації? Важливо, щоб клініка була сучасно обладнана і пропонувала широкий спектр послуг для всієї сім'ї, хочемо підійти з дитиною для консультації. Дякую!

Неактивен

#2 30/09/2023 00:05:11

Kisa
Member

Re: Потрібен стоматолог Київ

Привіт! Раджу вам заглянути до клініки "Стоматолог і Я". Я вже декілька років тут лікуюся. Вони мають сучасне обладнання та пропонують повний спектр послуг для всіх вікових категорій. Моя знайома ходить до них з дітьми.

Неактивен

#3 30/09/2023 00:10:16

Purina
Member

Привіт! Згодна з попереднім відгуком. Клініка "Стоматолог і Я" - це справжня сімейна стоматологія. Вони завжди надають якісний сервіс та мають досвідчених лікарів. Знаходяться в Святошинському районі Києва.

Неактивен

#4 30/09/2023 00:16:39

tanykaa
Member

Viktor_D :

Всім привіт! Шукаю надійного стоматолога в Києві. Маєте якісь рекомендації? Важливо, щоб клініка була сучасно обладнана і пропонувала широкий спектр послуг для всієї сім'ї, хочемо підійти з дитиною для консультації. Дякую!

Привіт! Я хочу відзначити клініку на Лівому березі Києва, на Осокорках. Стоматологія "Смайл". Їхні лікарі справжні професіонали. Я вирішила пройти імплантацію тут, і результат перевершив мої очікування. Крім того, атмосфера в клініці дуже приємна і затишна.
Сучасна сімейна стоматологія смайл обслуговує дітей також, бо я бачу доволі часто маленьких пацієнтів у них smile Рекомендую всім, хто шукає якісну стоматологічну допомогу для всієї сім'ї. Бажаю вдалого лікування зубів!
https://skrinshoter.ru/s/290923/E3zw8E1g.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-29-09-2023%2020:26:28.jpg

Неактивен

#5 17/10/2023 17:02:32

Кендал
Member

В столице не проблема найти стоматолога нормального. Были бы деньги))

Неактивен

#6 17/10/2023 17:37:50

matvey
Member

Да, вы правы, лечение зубов - это всегда дорогое удовольствие. Но все же, можно найти оптимальный вариант между ценой и качеством. Смотрите, вот есть частная столичная клиника Фортуна-Дент У них часто бывают акции на услуги. Вот летом чистка зубов у них была по ации - я успел сделать, мне понравилось. В общем, надо отслеживать и тогда можно качественно лечить зубы по доступным ценам.

Неактивен

#7 27/11/2023 13:39:52

ArturGomchin
Member

Я теж шукаю стоматолога. Вже давно не можу знайти гарного спеціаліста.

Неактивен

#8 27/11/2023 13:51:46

Larisochka
Member

Я відвідую стоматологію у Києві SkyClinic і вам раджу. Мені друзі порадили відвідати їхню клоїніку і це було моїм найкращим рішенням. Дуже сподобалося їхнє ставлення до клієнтів, все нове обладнання, більша увага приділяється стерильності тощо. Ну і дитяча стоматологія, їм я без проблем довірю лікувати зуби своїм діткам, підхід дуже серйозний і відповідальний до кожного їх відвідувача і це видно неозброєним поглядом.

Неактивен

#9 24/06/2024 14:31:55

Dluido
Member

Зубы чинить дорого

Неактивен

#10 24/06/2024 14:35:16

Jusy
Member

Дешевле ухаживать за зубами с нормальной щеткой https://bt.rozetka.com.ua/zubnye-schetk … l-b-braun/ чем ходить в наше время по не дешевым стоматологам!

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений