Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 12/08/2023 15:32:21

Badim Pyrin
Member

Остеохондроз чи ні?

Останнім часом мене все частіше почало мучити оніміння рук ночами. Доводиться просто по кілька разів за ніч масажувати руки, щоб поліпшити свій стан. З'явилися також головний біль і запаморочення. У мене раніше був поставлений діагноз: остеохондроз шийного відділу хребта. Це так він мене мучить? Чи потрібно ще раз робити обстеження?

Неактивен

 

#2 12/08/2023 15:35:24

Санин
Member

Re: Остеохондроз чи ні?

А як давно Вам був поставлений діагноз остеохондроз? І чи проводили Ви якесь лікування? А то може Ваша хвороба вже настільки запущена, що дає таку симптоматику. Це захворювання у багатьох людей є, але потрібно масажі робити, вправи спеціальні для поліпшення кровообігу.

Неактивен

 

#3 12/08/2023 15:42:39

Re: Остеохондроз чи ні?

Якщо Ви пройшли курс лікування і ніякого поліпшення Вашого стану не настало, то Вам потрібно знову пройти обстеження. Бажано зробити МРТ зони шиї та грудного відділу. А то Ваші симптоми дуже нагадують ті, які зазвичай бувають за грижі шийного відділу хребта. Я вам раджу звернутися до остеопата, що лікує https://osteopath.blog/ua/vypadky.html У мене були запаморочення постійні, і ніхто не міг поставити мені діагноз, а цей лікар мені допоміг.

Неактивен

 

#4 26/11/2023 12:32:20

bovobom
Member

Re: Остеохондроз чи ні?

Краще піти до лікаря і все з'ясувати

Неактивен

 

#5 26/11/2023 12:34:15

ustin
Member

Re: Остеохондроз чи ні?

В мого батька подібні симптоми були, коли йому поставили діагноз - остеохандроз. Виписали ліки та спеціальні справи, а також рекомендували відвідати кінезіоцентр «Сила Руху» https://kineziocenter.com/osteochondrosis/ Тут ефективно та бехболісно лікують подібні проблеми зі здоров'ям. Також є реабілітація після травм та багато іншого. Можете почитати на сайті детальніше.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений