Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 22/06/2023 12:07:56

Иванн
Member

сухой корм для моей собаки

Как выбрать идеальный сухой корм для моей собаки? Я хочу обеспечить ей полноценное питание, но на рынке так много разных брендов и вариантов.

Неактивен

#2 22/06/2023 13:41:38

4e5ter
Member

Re: сухой корм для моей собаки

При выборе сухого корма для собаки следует обратить внимание на состав, качество ингредиентов и питательную ценность. Рекомендую обратиться к магазину Zooprice, где представлен широкий выбор сухих кормов для собак. Вы можете найти подходящий вариант по ссылке https://zooprice.com.ua/ru/sobakam-2/ko … 1st-choice у них лучший.

Неактивен

#3 22/06/2023 19:37:23

Reinasa
Member

И я ищу нормального качества корм для питомцев

Неактивен

#4 22/06/2023 22:35:28

Найкращим варіантом уде звернутися в інтернет магазин Хоумфуд і там купити корм для тварин    https://homefood.ua/  . Тут найвигідніші ціни і тут ви точно зможете спокійно та без проблем придбати все . Ми дуже задоволені тим, наскільки тут просто підібрати навіть специфічний корм для улюбленця.

Неактивен

#5 22/10/2023 22:24:20

МОМО
Member

Мені здається, що сухий копм  може підійти хіба собакам малих порід.

Неактивен

#6 23/10/2023 08:44:13

fial1771la
Member

І я годую свого собаку сухим кормом від виробника
Рurina. Мій улюбленець корм їсть з великим задоволенням, і має гарний зовнішній вигляд та ніяких проблем зі здоров'ям. А прочитати більше інформації про продукти  Рurina для ваших домашніх улюбленців, можна у них на офіційному сайті, так як і дізнатись більше інформації про здоров'я тварин, годування та догляд. Зокрема, перейшовши далі за посиланням можна прочитати про таку хворобу, як сказ в собак, та дізнаєтесь його причини та способи лікування.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений