Вы не зашли.
Привіт всім! Місяць тому встановив басейн у дворі та не знаю, чим очищати воду. Який спосіб очищення найбільш ефективний та безпечний для здоров'я?
Неактивен
Для очищення води в басейні можна використовувати різні методи, такі як хлорування, бромування, ультрафіолетове оброблення або озонування. Хлорування є найбільш поширеним способом очищення води в басейні, оскільки хлор має бактерицидні властивості і вбиває більшість мікроорганізмів у воді.
Неактивен
Дякую, що відгукнулися на моє запитання. Але я чув, що хлор може бути шкідливим для здоров'я, особливо для дітей. Як ви вважаєте?
Неактивен
Насправді все не так. Хлор може бути шкідливим лише тоді, коли його рівень надто високий. Однак, якщо ви дотримуєтеся рекомендацій виробника та правильно дозуєте хлор, то він безпечний для здоров'я. Я б порекомендував відвідати онлайн магазин "Аквадоктор" https://aquadoctor.ua/ua/ який пропонує широкий асортимент продуктів для очищення води в басейні, включаючи різні види хлору. Вони також надають кваліфіковані консультації щодо вибору правильних засобів для очищення води у вашому басейні. Забезпечують доставку товарів додому. Я сам купував у них та можу порекомендувати їх як надійного постачальника якісних засобів для басейну.
Отредактированно tanykaa (30/05/2023 13:56:46)
Неактивен