Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 11/03/2023 20:05:47

Igor420
Member

Kuna чи Bitcoin?

Добрий вечір! Я вагаюсь щодо того, у яку саме криптовалюту вкласти свої гроші! Що краще, Kuna чи Bitcoin?

Неактивен

#2 11/03/2023 21:22:04

Rapchiks
Member

Re: Kuna чи Bitcoin?

На мою думку наразі краще вкладати гроші в криптовалюту Kuna. Щоб це зрозуміти потрбіна біржа криптовалюти. Тільки в ній можна побачити на скільки криптовалюта популярна та як саме вона росте чи падає в ціні. Тож сподіваюсь я дав відповідь на ваше питання!

Неактивен

#3 11/03/2023 22:02:12

DimaD
Member

Bitcoin впав після того ривку котрий був декілька років тому. Дивлячись на це, все ж таки краще вкластись в Kuna!

Неактивен

#4 15/03/2023 21:44:42

Balerchik
Member

Если вы все же решите вложить свои деньги в криптовалюту, то рекомендуется распределить свои инвестиции между несколькими видами криптовалют, чтобы снизить риски, курс криптовалют в реальном времени перед покупкой можете смотреть тут https://kursbitkoina.com/  Тут есть и прогноз, который позволяет понять, когда выгодней купить крипту.

Неактивен

#5 14/08/2023 14:10:22

VipVic27
Member

Можу запропонувати завітати на сторінки корисного фінансового порталу, завдяки якому я зареєструвався на надійній криптовалютній біржі Huobi Global. На майданчику доступні торгівля на спотовому ринку і деривативами, є інструменти для пасивного заробітку і WEB 3.0. Для користувачів діє програма винагород за активність. Оптимальный варіант для купівлі токенів, рекомендую.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений