Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 27/02/2023 23:19:54

Belichik
Member

Газоблоки

Газоблоки https://uabeton.com.ua/gazoblok-kiev/ - це будівельні матеріали з якими можна будувати стіни, перегородки, а також використовувати для утеплення будівель. Вони складаються з пористого бетону, який отримують змішуючи цемент, пісок, воду та газовий концентрат. Газоблоки мають низьку щільність, що дозволяє зменшити вагу стін, зменшити витрати на транспортування та зберігання матеріалу, а також забезпечити додаткову звукоізоляцію та теплоізоляцію. Газоблоки також екологічно чисті, тому добре підходять для будівництва житлових будинків та інших споруд. Компанія UA Beton пропонує різноманітні види газоблоків включаючи клімат-блоки, стінові блоки та перегородочні блоки, які можна використовувати в будівництві.

Неактивен

 

#2 08/05/2023 11:35:51

Sashka
Member

Re: Газоблоки

А я раджу купувати ось тут https://activen.com.ua/uk/produkciya/klad/gazob_sto/ газоблок Стоунлайт, який сподобається вам як по якості так і по ціні. Зараз багато хто будує будинки з цього кладочного матеріалу і задоволені.

Неактивен

 

#3 17/04/2024 09:47:48

1Vlad
Member

Re: Газоблоки

Решил достроить небольшую веранду и также понадобился газоблок. Такой стройматериал доступен по цене, огнеустойчивый, прочный крупный размер (что очень удобно). Заказывал, в надежном строительном магазине https://alkiv.ua/catalog/gazoblok/
Доставили очень быстро. Рекомендую.

Неактивен

 

#4 26/04/2024 12:03:39

Инга
Member

Re: Газоблоки

В Алків замовляли краску і гіпсокартон. Якість відмінна.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений