Вы не зашли.
Я новачок у світі фотографії і хотів би купити свій перший фотоапарат. Я чув, що вибір фотоапарата може бути дуже складним, тому я хотів би отримати допомогу у виборі.
Отредактированно Emil565 (23/02/2023 12:19:11)
Неактивен
Я вже деякий час займаюся фотографією, і я можу порадити тобі почати з дзеркальної камери. Вони зазвичай дають вищу якість зображення і дають змогу більше контролювати налаштування фотографії. Однак, якщо ти хочеш щось більш компактне, то краще вибрати фотоапарат зі змінною оптикою з можливістю зміни об'єктива. Моїм першим фотоапаратом був Фотоапарат SONY Alpha a7C Body Silver https://www.moyo.ua/fotoapparat_sony_al … 74812.html і він досі дуже мені допомагає.
Неактивен
Я згоден з попереднім учасником, що дзеркальна камера може бути хорошим вибором. Однак, якщо ти тільки починаєш вивчати фотографію, то, можливо, тобі буде зручніше почати з фотоапарата, який має автоматичні режими та простіший інтерфейс. У будь-якому разі, я рекомендую звернути увагу на технічні характеристики камери, такі як роздільна здатність матриці, швидкість зйомки, наявність стабілізації зображення тощо.
Неактивен
Новачку можна фотік і попростіший взяти
Неактивен
Милана Лопатина :
Звичайно що так! Тренуватись можна і не на професійному!
Неактивен
Журавленко Евгения :
Милана Лопатина :
Звичайно що так! Тренуватись можна і не на професійному!
От і я зараз про це подумав. Знайомство із фотографією як такою можна розпочинати з фотоапаратів марки Instax, користуватись якими ну дуже просто! Все що потрібно буде до таких фотоапаратів - це купувати на сайті спеціальні касети. А так більше нічого! Цей фотоапарат здатен робити чудові живі світлини.
Неактивен