Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 26/01/2023 10:41:48

nadomu.kiev
New member

Зламався кондиціонер?

В останні роки літня температура у Києві б'є всі рекорди. Якщо ще 10 років тому більшість мешканців могли обійтися без кондиціонерів, то сьогодні цей вид кліматичної техніки стає практично незамінним. Кияни купують як невеликі віконні моделі, так і повноцінні спліт-системи, що складаються із зовнішнього та внутрішнього блоків. Всі ці пристрої вимагають періодичного чищення та іншого обслуговування, яке потрібне для збільшення терміну служби кондиціонерів.

Наша компанія вже багато років працює в столиці та пропонує жителям міста послуги з ремонту, обслуговування, чищення та заправки кондиціонерів. Майстри СЦ «Ремонт на дому» https://nadomu.kiev.ua/ua/remont-kondicioneriv/:) можуть приїхати додому чи офіс до замовника для проведення профілактичних робіт. Дуже важливо виконувати роботи з чищення спліт-систем або кімнатних кондиціонерів щонайменше 1 раз на рік, тому що у фільтрах пристроїв можуть розмножуватися грибки, пліснява та інші шкідливі мікроорганізми. Ця робота коштує недорого, зате у приміщенні завжди буде чисте та безпечне повітря.

Неактивен

 

#2 26/04/2023 00:33:04

Vladimirovna
Member

Re: Зламався кондиціонер?

У меня только один вариант проверенный магазин https://st-market.com.ua/kalyany-dschinni. Покупал в нем кальян от известного производителя, увидел комфортные цены, плюс стоит отдать должное тому факту, что кальяны и товары к нему всегда в наличии, а это быстрая доставка 100%.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений