Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 25/01/2023 17:59:54

Mentol
Member

Буріння свердловини на воду

Допоможіть знайти якісні послуги з буріння свердловин на воду?

Отредактированно Mentol (25/01/2023 18:00:47)

Неактивен

#2 18/07/2023 12:22:06

Rennata
Member

Re: Буріння свердловини на воду

Цікаво, чи вдалося вам знайти, де замовити свердловину? Ми також плануємо, треба це зробити поки літо не закінчилось.

Неактивен

#3 18/07/2023 19:30:53

Anna
Member

Також цікавлюсь. Друзі, давайте поговоримо. Дайте гарні поради нам.

Неактивен

#4 19/07/2023 12:55:54

Nairutel
Member

Я знайшов для себе виконавців та вам раджу компанію Акваторія, ось про них можете прочитати https://kievinform.com/archives/18607 . Звертайтесь особисто для прорахунку, можете попросити тут показати приклади реалізованих проектів. Мені все показали та розказали. Вони виконують буріння на будь-яких територіях Київської області, добре знають специфіку цих земель та працюють на результат. Тут вам зроблять свердловину, де буде достатньо води і вона не пропаде з часом.

Неактивен

#5 20/03/2024 14:39:43

Як можна знайти надійну компанію для буріння свердловин? Я шукаю сервіс з гарними референсами та високою якістю робіт.

Неактивен

#6 20/03/2024 14:56:23

Павел89
Member

Вирішивши проблему з водопостачанням у нашому будинку, ми вирішили звернутися до компанії, яка пропонує буріння свердловин https://burenie-skvazhin.com.ua/  на воду під ключ. Приємно здивувалися професіоналізмом та ввічливістю фахівців. Вони зробили усе швидко та якісно, дотримуючись всіх умов та термінів. Тепер ми насолоджуємося чистою водою без будь-яких проблем. Дуже задоволені роботою цієї компанії і рекомендуємо їх послуги всім, хто потребує буріння свердловин.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений