Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 05/01/2023 21:21:52

Domna
Member

Кондиционер

Уже давно думала о том, что бы в доме установить кондиционер. Но вот какой именно выбрать пока не могу определиться. Что можете порекомендовать?

Неактивен

 

#2 08/01/2023 10:30:10

Hard
Member

Re: Кондиционер

послушаю

Неактивен

 

#3 16/01/2023 15:53:39

krischernenko
Member

Re: Кондиционер

по поводу кондиционеров, выбор сейчас огромный, и можно купить то что вам не нужно и потратить много денег, вот статья интересная https://activeclimate.net/top-5-rejting … czionerov/ которая поможет вам с выбором техники необходимой именно для вас, не благодарите)

Неактивен

 

#4 01/02/2023 13:08:32

bystromaster
New member

Re: Кондиционер

Як ви вважаєте, ремонт кондиціонерів - справа довга і дуже витратна? Просто ви ще не співпрацювали з нашим сервісним центром. Кожен, хто замовляв у нас послуги, був задоволений не тільки їх якістю, але і термінами виконання. Ефективність дуже важлива, особливо якщо мова йде про кліматичних технологіях, від яких залежить здоров'я і самопочуття кожного, хто знаходиться в приміщенні. Вам не доведеться страждати від спеки і відкривати вікна, щоб якось провітрити приміщення, впустивши пил і вуличні запахи. Завдяки професіоналізму наших майстрів ремонт https://bystromaster.com.ua/ua/remont-kondiczioneriv/ і обслуговування кондиціонерів займає мінімум часу.

Неактивен

 

#5 26/02/2023 18:11:36

Re: Кондиционер

Купити кондиціонер сьогодні не проблема. Але я вважаю, що так техніку варто купувати у провірених та спеціалізованих місцях. Саме тому, я вам рекомендую магазин Вboss Сlimate, вони займаються продажею кондиціонерів уже багато років. Зверніть увагу на кондиціонери американського виробника Купер Хантер https://www.boss-climate.com.ua/catalog … operhunter , якісні та надійні кондиціонери перевірені часом.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений