Вы не зашли.
Підкажіть з якого віку дитині можна давати щось солоденьке? Годую пюрешками з магазину,у донечки постійно таке кисле обличчя,я вирішила і сама спробувати і зрозуміла в чому справа....Як вони це їдять? Хоч цукорку добавити чи що?)
Неактивен
Ага,трохи солоденького для смаку і трохи алкогольного для кращого сну! Ну ви і маманя....
Неактивен
Цукор шкідливий для дитяти. можливо поміняти виробника і підібрати щось інше, що буде до смаку?
Неактивен
Нікіта, а ви якраз маманя-профессіонал! Ну так напишіть не свої алкогольні жарти на рівні третьокласника,а щось толкове! А то всі занадто розумні. Дитина ж також має смакові рецептори і куштувати несмачне не буде,але не раджу вам добавляти цукор в харчування. Не вистачало отримати ще й діатез. Краще змініть харчування, не все корисне,таке вже несмачне.Зверніть увагу на ось таку friso суміш https://friso.com.ua/produkciya/ Моя дитина ніколи не кривиться,коли їсть,я розцінюю це як знак,що це справді смачно.
Неактивен
Все зависит от ребёнка)
Мой старший,сейчас 10 лет сладкое не ел и не просит.
Младший (2г) без сладкого никуда))
Неактивен
Да можно немножко подсластить, мы сластили. Тут дело не в возрасте. Просто не забывайте что большое количество сахара вредно для здоровья.
Неактивен