Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 20/04/2018 01:16:13

Sarochka
Member

Солоденьке дозволено?

Підкажіть з якого віку дитині можна давати щось солоденьке? Годую пюрешками з магазину,у донечки постійно таке кисле обличчя,я вирішила і сама спробувати і зрозуміла в чому справа....Як вони це їдять? Хоч цукорку добавити чи що?)

Неактивен

#2 21/04/2018 19:16:13

Nikita
Member

Re: Солоденьке дозволено?

Ага,трохи солоденького для смаку і трохи алкогольного для кращого сну! Ну ви і маманя....

Неактивен

#3 22/04/2018 09:25:05

Potorocha
Member

Цукор шкідливий для дитяти. можливо поміняти виробника і підібрати щось інше, що буде до смаку?

Неактивен

#4 22/04/2018 12:42:37

Vetochka
Member

Нікіта, а ви якраз маманя-профессіонал! Ну так напишіть не свої алкогольні жарти на рівні третьокласника,а щось толкове! А то всі занадто розумні. Дитина ж також має смакові рецептори і куштувати несмачне не буде,але не раджу вам добавляти цукор в харчування. Не вистачало отримати ще й діатез. Краще змініть харчування, не все корисне,таке вже несмачне.Зверніть увагу на ось таку friso суміш  https://friso.com.ua/produkciya/ Моя дитина ніколи не кривиться,коли їсть,я розцінюю це як знак,що це справді смачно.

Неактивен

#5 07/05/2018 11:41:46

Angelina
Member

Все зависит от ребёнка)
Мой старший,сейчас 10 лет сладкое не ел и не просит.
Младший (2г) без сладкого никуда))

Неактивен

#6 14/11/2019 14:02:11

Vladislav27
New member

Да можно немножко подсластить, мы сластили. Тут дело не в возрасте. Просто не забывайте что большое количество сахара вредно для здоровья.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений