Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 29/06/2022 10:37:15

Відпочинок в Карпатах

Потрібна порада, куди поїхати на відпочинок восени? Хочу влаштувати сюрприз для усієї родини, але без допомоги зі сторони мені точно не обійтись. Сподіваюся, що ви відпишетеся та проконсультуєте мене, що скажете?

Неактивен

 

#2 29/06/2022 11:21:53

Re: Відпочинок в Карпатах

Скажу, що я обрала – Карпати. Не повірите, кожного року ми з друзями збиралися усі разом відправитися підкорювати Західну Україну. Що з цього вийшло? Нічого, так компанія не змогла поїхати, у всіх виникли свої причини. Ми з чоловіком прийняли важливе рішення – свій осінній відпочинок в Карпатах провести і відправитися на пошуки пригод. Не можу вам передати словами, яке там надзвичайне повітря, чисте та освіжаюче кожну клітинку шкіри. Раджу вам спочатку уважно продивитися сам сайт, а вже потім бронювати номер на потрібні дати. Я сама часто сиджу на різних сайтах і продивляюся фотографії місцевих готелів, а потім – силки кидаю у закладки браузера.

Неактивен

 

#3 26/07/2022 17:19:55

Alexander Roy
Member

Re: Відпочинок в Карпатах

Сейчас действительно самым лучшим способом отдохнуть будет поехать куда-то поближе к природе. Я вот уже запланировал поездку со своим друзьями в Карпаты, даже заказали себе трехместную палатку на этом сайте terraincognita.com.ua Так будет гораздо дешевле, чем в отеле, да и романтика настоящая. Поэтому и вам советую выбираться в горы, там очень красиво и сможете хорошенько отдохнуть)

Неактивен

 

#4 08/10/2022 10:50:27

Winston
Member

Re: Відпочинок в Карпатах

Протягом п'яти років не міняємо традиції і теж відпочиваємо у Карпатах, а вибір зробили у бік бази відпочинку, де є абсолютно все. Кому потрібні деталі, перейдіть на сайт і сімейний відпочинок в Карпатах постане перед вами в повному обсязі. Від себе особисто виокремлю індивідуальний підхід від співробітників, високий рівень комфорту, та й навколишня природа корисна як для душі, так і для тіла.

Неактивен

 

#5 09/11/2022 21:42:45

Re: Відпочинок в Карпатах

Мені більше подобається Закарпаття, адже там готують найсмачніший у світі бограч. А ще є там чани, https://tourinform.org.ua/chany-zakarpattya Закарпаття славиться цим видом відпочинку та там є чани на травах, на молоці та багато іншого.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений