Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 22/02/2022 03:39:00

Armani12
New member

Пасажирські вивезення

Порадьте фірму котра займається перевезеннями, бажано великого автобуса?

Неактивен

#2 22/02/2022 07:06:00

brown
New member

Re: Пасажирські вивезення

Стосовно автобуса можу порадити перевірену часом фірму МіксАвто пасажирські перевезення це їх головне направлення, відправляйтесь у мандрівку чи то куди би то не було, звідки я знаю які у вас там плани. Ціни помірні, водії з досвідом, мають водійські права, правила дорожнього руху не порушують, автобуси габаритні, чого не вказав самі взгляніть на офіційному сайті, якщо виникли питання зв"яжіться з оператором.

Неактивен

#3 05/03/2023 23:22:30

jord
Member

Мене цікавить напрям Гент – Хмельницький, можливо хтось зустрічав, до якої компанії краще звернутися, щоб отримати дійсно якісні послуги? А то бували випадки не дуже на моїй практиці

Неактивен

#4 05/03/2023 23:26:17

Я коли обираю компанію, послугами якої скористатися, то попередньо завжди вивчаю відгуки. Ось ця компанія виконує  якісні пасажирські та вантажні перевезення країнами Європи, тут можете замовити квиток Гент-Хмельницький https://euro-travel.com.ua/belgium/ghent-khmelnytsky вартість цілком оправдана! Мають безкоштовне бронювання. Автобуси обладнанні всім необхідним, а саме є wi-fi, клімат-контроль для максимального комфорту під час поїздки, вмістке багажне відділення для вантажів, а головне - це  професійні водії, з якими дорога буде максимально приємною.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений