Вы не зашли.
Серед такого потоку інформації важко зорієнтуватися, що правда, а де плітки якісь. Мене цікавить надійний ресурс міських новин Києва. Якщо маєте на приміті такий, буду вдячний за рекомендацію.
Неактивен
Зверніть увагу на новини Київ , які проглядаю кожного дня на сайті Київ Media, завжди оперативно та лаконічно подана інформація, з опорою на факти та наглядно проілюстровані за допомогою фото та відео. Я цікавлюсь тими змінами, що торкаються життя Києва та містян і для мене першим джерелом інфи слугує саме даний інформаційний портал. Не буде лишнім поцікавитися і Вам, такого якісного контенту мало, де знайдеш в мережі.
Неактивен
Так, дійсно важко зараз знайти актуальну інформацію
Неактивен
Справді, в сучасному інформаційному потоці важко розрізнити правду від пліток. Рекомендую портал Київ онлайн https://kyiv-online.com/ . Це ресурс, де зібрані актуальні новини про життя столиці. Читаю його регулярно, і подобається, що інформація подається чітко та без зайвих сенсацій. Тут можна знайти все: від міських подій до важливих змін у Києві. Впевнена, він стане корисним джерелом для вас.
Неактивен