Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 07/11/2021 13:34:54

jyja
Member

Шампунь для окрашенных волос

Где можно заказать шампунь для окрашенных волос?

Неактивен

#2 07/11/2021 13:43:33

Re: Шампунь для окрашенных волос

jyja :

Доброго времени суток! Если хотите приобрести профессиональную косметику по уходу за волосами, тогда загляните в интернет магазин "Кератин". У них покупала шампунь для окрашенных волос - https://keratin.com.ua/ru/shampuni/sham … nyh-volos/ я у них заказываю и без нареканий. В каталоге большой выбор качественных средств для повседневного ухода за волосами, выравнивания, восстановления и стайлинга волос. Загляните.

Неактивен

#3 19/03/2023 16:44:11

princess_ka
Member

jyja :

Актуально.
Почитаю вместе с вами рекомендации.

Неактивен

#4 19/03/2023 16:44:56

princess_ka
Member

tigrova.verunya :

jyja :

Доброго времени суток! Если хотите приобрести профессиональную косметику по уходу за волосами, тогда загляните в интернет магазин "Кератин". У них покупала шампунь для окрашенных волос - я у них заказываю и без нареканий. В каталоге большой выбор качественных средств для повседневного ухода за волосами, выравнивания, восстановления и стайлинга волос. Загляните.

Спасибо, посмотрю.

Неактивен

#5 19/03/2023 17:33:42

jyja :

Загляните в INBEAUTY.
Это мой любимый магазин косметики для волос.

У них большой выбор, качественная продукция и доступные цены.

Неактивен

#6 27/03/2023 13:23:20

Katj
Member

Сьогодні на ринку представлений широкий вибір шампунів та засобів по догляду за волоссям. Проте як обрати шампунь та не помилитись з вибором дізнаєтесь тут https://prostor.ua/ua/dekorativnaya-kos … lya-volos/. Також, на сайті магазину "Простор" можна буде замовити потрібний вам шампунь за хорошою ціною.

Неактивен

#7 14/01/2025 13:40:30

Macha
Member

Я шукаю для себе саме натуральний шампунь для крашеного волосся, який порадите купити?

Неактивен

#8 20/01/2025 13:20:30

Вика
Member

Шукала натуральний шампунь для фарбованого волосся, який би дійсно піклувався про його стан, і можу порадити шампуні від Marie Fresh Cosmetics. Це український бренд із натуральним складом, який ідеально підходить для фарбованого волосся. Особисто мені сподобався їхній шампунь із серії для захисту кольору – він не лише зберігає насиченість відтінку, а й добре зволожує та живить волосся. Шампунь не містить сульфатів, тому він дуже м'який, але водночас добре очищує. Після використання волосся стає м'яким, блискучим і зовсім не плутається.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений