Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 26/08/2017 12:31:39

Darinka17
Member

Календар вагітності

Вагітність - супроводжується різними незвичними і не зовсім зрозумілими відчуттями, іноді тривогами і переживаннями.
Календар вагітності - це певний опис того, що відбувається в жіночому організмі під час виношування плоду. Опис найчастіше розписано по тижнях, адже кожен тиждень вагітності має свої особливості. Мені сподобалось як розписана вагітність по тижнях на сайті stykit.com.ua Також за допомогою такого календаря можна визначити передбачувану дату пологів, зачаття, дати обов'язкових оглядів у лікаря і консультацій, аналізів та УЗД. Тож рекомендую всім майбутнім матусям оформити собі підписку на такий календар. Ви будете отримувати цікаву інформацію про малюка, корисні поради від акушера-гінеколога, посилання на статті, з якими варто ознайомитися.

Неактивен

#2 24/12/2017 15:45:16

Чакки
Member

Re: Календар вагітності

не видела такой календарик...присмотрюсь обязательно, думаю, не только одной мне он будет полезен.

Неактивен

#3 24/12/2017 21:45:54

Арлёна
Member

Чакки :

не видела такой календарик...присмотрюсь обязательно, думаю, не только одной мне он будет полезен.

если вы пока ещё планирующая, а может уже и в положении - не важно, а всё равно откройте http://planning-pregnancy.ru сайт, где о беременности рассказано всё-всё))

Неактивен

#4 28/12/2017 01:33:17

Чакки
Member

Арлёна :

Чакки :

если вы пока ещё планирующая, а может уже и в положении - не важно, а всё равно откройте сайт, где о беременности рассказано всё-всё))

да-да...я пока планирующая именно...сейчас веду подсчёты, как пропланировать http://zaberemenet-devochkoy.ru/blog.html дочку, а потом данные заношу в свой секретный календарик  - мальчик есть, теперь помощница нужна.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений