Вы не зашли.
Хочу выгодно купить домен, но где это лучше сделать - не знаю. Есть ли в наше время хорошие компании предоставляющие такого рода услуги? Кого можете посоветовать собственно говоря?
Неактивен
Я вам так скажу, если вы ищите где можно выгодно купить домен cityhost.ua, тогда регистратор Cityhost точно вам подойдет. Тут доступные цены на услуги, к тому же они занимаются регистрацией доменных имен, а так же предоставлением услуг хостинга уже более 15 лет. Репутация у них - отличная. Пользуюсь с большим удовольствием их услугами.
Неактивен
Подивись RX-NAME — адекватні ціни на домени, зручна панель і підтримка не спить. Часто бувають знижки, а оплату можна зробити навіть криптою.
Я ось нещодавно розглядав реєстрацію домену в зоні .UA на RX-NAME ось
лінк. Ця зона популярна серед українських компаній і організацій, адже реєструвати домени можуть лише юридичні особи або ті, хто перебуває у процесі реєстрації.
Домен .UA підвищує довіру користувачів і авторитет сайту, оскільки проходить офіційну перевірку. Реєстрація доступна на різні терміни, а сервіс підтримує блокування переносу, захист WHOIS і DNSSEC. Загалом, це хороший вибір для бізнесу в Україні.
Неактивен