Вы не зашли.
Думаю, що всі знаю про важливість спорту у нашому житті. Я все життя займалась фітнесом або ходила в спортивний зал на тренажери, зараз є бажання попробувати заняття йогою. Куди вартує записатись?
Неактивен
Я з тих людей, котрі розуміють важливість правильного та здорового способу життя. тому активно пропагандую й сама дотримуюсь всіх правил здорового харчування та здорового способу життя. В мене спорт відіграє важливу роль, доки ми рухаємось, доти ми живемо. Сьогодні дуже великий вибір різних видів спорту, тому я впевнена, що якщо є бажання кожен може підібрати щось цікаве та підходяще йому. У мене виникло бажання записатися на йогу коли моя подруга стала відвідувати ці заняття, я записалась суто з цікавості. Сьогодні живу у Львові й декілька років регулярно відвідую заняття "Розумної йоги". Тут дуже атмосферно та комфортно кожному, не важливо займаєтесь ви уже багато років чи прийшли вперше.
Неактивен
Спорт отыгрывает важную роль в жизни, без него никак. Человек стает сильнеек и выносливее, поэтому каждый должен выбрать дял себя спорт,к оторый ему нравитьяс и заниматься.
Неактивен