Вы не зашли.
Є свій невеличкий бізнес в інтернеті, обороти трішки росту. Ось думаю чи варто мені купувати CRM чи ні? Які переваги вона взагалі мені дає?
Неактивен
Yvan :
Є свій невеличкий бізнес в інтернеті, обороти трішки росту. Ось думаю чи варто мені купувати CRM чи ні? Які переваги вона взагалі мені дає?
Так здається у всіх є СRM хто займається бізнесом і має клієтів. Чому у вас її не має бути чи для вас це лише хоббі?) Купуйте без роздумів
Неактивен
Yvan :
Так це ж чудово коли оберти вашу магазину все більше і більше, вам треба підгототуватись до зростання. Тому ЦРМ треба, не шкодуйте гроші на це.
Неактивен
Yvan :
CRM у вас має бути обов'язково, тут ви не маєте права навіть думати про аргументи проти. CRM це система допоможе вам не тільки створити базу клієнтів, але ще й швидко оброблювати закази і слідувати за їх виконанням.
Не забувайте що використання CRM збільшує продуктивність роботи співробітників шляхом автоматизацій рутинних процесів в компанії.
Ось можете глянути CRM EasySell https://easysell.systems Дуже пристойна з система з широким функціоналам, якраз для вашого бізнеса.
Неактивен