Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 23/06/2021 13:59:49

гитрин
Member

Хорошая книга о бизнесе

ЧТо-то вот реально не пойму есть ли новинки среди книг о бизнесе? Мне важно подобрать много вариантов, которые порадуют сюжетом и будут максимально учить разным приколам о бизнесе

Неактивен

#2 27/06/2021 08:31:00

хелоу
Member

Re: Хорошая книга о бизнесе

Куда круче будет даже не книги смотреть, а постараться уделить время именно тренингам и курсам по бизнесу, вот с такого занятия пользы намного больше! Это уже проверили и не один раз, так что думаю правильно будет вам рекомендовать именно такой вариант

Неактивен

#3 27/06/2021 08:32:18

А еще круче будет просто совмещать все знания! Я просто знаю, что много кто проходит и правда курсы, но при этом обязательно еще покупает книги современников про бизнес, ведь в них так много смысла однозначно!

Неактивен

#4 27/06/2021 08:34:45

сатурн
New member

гитрин :

ЧТо-то вот реально не пойму есть ли новинки среди книг о бизнесе? Мне важно подобрать много вариантов, которые порадуют сюжетом и будут максимально учить разным приколам о бизнесе

Всегда нужно уметь правильно выбирать литературу! Вот почему я начинаю всегда с самого простого, читаю описание книг на сайте интернет-магазина Yakaboo. Мне нравится, что у них есть однозначно крутая бизнес литература которая всегда помогает решить проблемы в бизнесе. Главное просто правильно настроиться и точно будет проще.

Неактивен

#5 02/08/2021 00:22:22

Timex
Member

У мене цих книг про бізнес дуже і дуже багато. Останнім часом я перестав їх вже купувати, бо вдома ставити ніде. А вони тільки пил на книжковій полиці збирають. Треба так робити: прочитав і відразу подарував комусь іншому. На домробітницю я поки ще не заробив. А взагалі, там буває багато корисної інформації. Я ось в одній з таких книг прочитав про важливість автоматизації бізнес-процесів і це підштовхнуло мене оновити програмне забезпечення в моїх закладах громадського харчування https://smarttouchpos.eu/ua/avtomatyzat … chuvannya/ . Тепер я віддалено можу формувати звіти, дивитися рух грошей і товару і взагалі це відразу збільшило мої доходи.

Неактивен

#6 06/09/2021 21:19:32

nadinka849
Member

Ребята, а как считаете есть ли смысл в разных курсах по бизнесу?

Неактивен

#7 07/09/2021 10:36:07

Katj
Member

Если есть желание успевать за всем что происходит в современном мире, то стоит постоянно учиться всему новому.

Неактивен

#8 07/09/2021 13:02:15

fial1771la
Member

Сьогодні є чимало цікавих та пізнавальних книг по бізнесу, проте простіше та ефективніше здобувати нові знання саме з курсів. Вибирайте спеціалізований курс, Який вам підходить, та який вам цікавий, та здобувайте нові знання. В цьому вам допоможе Центр Бізнес-Освіти Golden Staff Training, тут можна пройти онлайн чи офлайн курс, який вам потрібний. Саме тут я прослухала курс HR-менеджменту https://www.staff.ua/uk/biznes-navchann … s-kursy/hr . Він справді дуже пізнавальний та цікавий та отримала багато нових знань, які сьогодні використовую у роботі.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений