Вы не зашли.
Усім привіт. Хтось знає де роблять реставрацію ванн у Вінниці? Я просто зараз ремонтом займаюся, вирішив і ванну трішки реставрувати. Допоможіть знайти професіонала.
Неактивен
Хороша ідея, я ось теж напевно коли потрібно буде замовлю реставрацію ванни. Навіщо взагалі купувати нову, якщо можна реставрувати, спасибі за пораду)
Неактивен
Більше півроку тому я переїхав жити до Вінниці, і це було правильне рішення, я цим дуже задоволений. Тепер у мене в цьому місті своя квартира де недавно я до речі зробив ремонт. Тоді мені й знадобилася послуга з реставрації ванни, і мені порадили хлопців - https://www.remontuk.com/restavratsiya-vann-vinnytsya/ з Вінниці які роблять реставрацію ванни надійно і якісно. У підсумку я результатом залишився повністю задоволений, ще мені сподобалася консультація, відповіли на всі питання, що цікавлять мене питання.
Неактивен
Привет. Я заказывала Реставрация ванн Бровары, видела у них на сайте что делают по всей Украине. Компания ответственная, многолетний опыт. Сделали все качественно и быстро. В целом я рада что выбрала именно реставрацию, а не покупала новую ванну.
Неактивен